2777
2789
عنوان

دلم.ترکید خدا دیگه بسه

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 89 پست

خاله من بار دار نمیشد همه روشهارم رفت کلی گوله دکتر داد اخر رفت پیش پزشکای معطمد دکتر روازاده با درمان دارویی سه ماه بعد حامله سد بعداز سه سال... اگ مشکلت حاد باشه میری مستقیم پیش خود روازاده... تو گوگل سرچ کن مطب دکتر روازاده در مثلا تهران... حالا هر شهری ک هستی حامله ام میشی میای تاپیکم میزنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هربار باردارمیشم سقط میشه دلیلش نقهمیددلیلش مشخص نمیشه نمیدونم چرا 

ویتامین دی خودت و همسرت چک کن

ازمایش ایمنی انعقاد ی هم بده

دلیل میبافم برای عشق،برای چیزی که نمیفهمم
اره همه چی دادم عکس رنگی دادم 

ببین اگه ایمنی بدنت بالا باشه باعث سقط میشه خیلی از دکترا بهش توجه نمیکنن تو دودان بارداریم باید حتما سلگزان بزنی واسه خونرسانی به جنین

من بیشترین ضربه رو رو از مردم و نگاههای ترحم امیز و متلکاشون خوردم

اخ گفتی خاهر شوهرم فردا زایمان.میکنه فکرشو کنین مهمونا میان میگن انشالاه نویت توهم میشه اخ خدا من بمیرم فردا نشه

هربار باردارمیشم سقط میشه دلیلش نقهمیددلیلش مشخص نمیشه نمیدونم چرا 

به قول دوست عزیزمون خدا بهت میده فقط به وقتش

میرم حرم امام رضا برات دعا میکنم به جوادش قسم میدم  دامنتو سبز کنه

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏
هرجا میرم نمیفهمن دیگه خسته شدم 

منم خیلی لاغر شدم

یعنی خوراکم زیاده ها ولی لاغر شدم

دکتر زنانم فقط میگه فریتین خونت پایین

نمیدونم واسه کم خونی و کمبود آهن یا دلیل نا مشخص داره

دکتر منکه هیچی نمیفهمه.واسع نازایی هم همش لتروزول میده

دلیل میبافم برای عشق،برای چیزی که نمیفهمم
به قول دوست عزیزمون خدا بهت میده فقط به وقتش میرم حرم امام رضا برات دعا میکنم به جوادش قسم میدم &nb ...

خیلی ازت ممنون میشم توروخدا بهش بگو تو ک میدونی هستی چقد بهت علاقه داره هرشب ب عکسش تو اتاقم نگاه میکنم و قسمش میدم بگو توروخدا هرسال میاد دست خالی ردش میکنی بگو انصاف نیست این همه راه میام گدایی کی رو دیدی اینقد دست کسی رد کنه تورو ب جوادت قسم منم ضامن شو