2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکسته

120 بازدید | 10 پست

بچه ها من واقعا نمیتونم ادامه بدم دیگه 

اصلا بدون عشق و توجه نمیشه ادامه داد 

ولی واقعا نمیدونم کجا برم .شرایط طلاق ندارم 

از شوهرم بدم میاد .اونم از من ،ما در طول روز حتی باهم یه کلمه حرف نمیزنیم .،مگر در حد ضرورت .کنار هم حدود هفت هشت ساله نمیخوابیم .تمام حرفایی که با هم میزنیم خیلی وقتا منجر به دعوا میشه .ما حتی یه بار در طول روز به هم دیگه زنگ نمیزنیم 

بازم در حد ضرورت 

..،بچه ها شوهر من خیلی حسوده هرچی چیز خوبه واسه خودش میخواد .عید قرار بود واسه من ماشین بخره ...نشد بخره .الان بهش میگم بیا اون پول و طلا بخر .میگه نمیخواد..خیلی دلم میسوزه ...اونشب بهم گفت همه که نمیدونن من از زنم بدم میاد مطمعنم کسی تو زندگیش نیست .مطمعنم.

اما این حجم از بیعلاقه گی بین مون داره افسرده ام میکنه چیکار کنم.؟؟؟.تورو خدا نگین طلاق بگیر اصلا مقدور نیس برام....فقط راهکار .یه جوری باهام رفتار میکنه حس میکنم تو خونه خودم هیچی مال من نیست ..چون من سر کار نمیرم .بچه ها تو رو خدا راهکار بدین دارم میمیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمعنی کسی تو زندگیش نیست؟؟؟؟

هفت هشت سال همینجوری زندگی کردین؟؟؟؟

خانومای خوش قلب ومهربون میشه برای آرامش دلم ی سوره کوثر برام بخونید بدجوری تو زندگی گرفتارم. اگر خوندین بگین منم براتون بخونم 🧡               خدایا خودت میدونی چقدر گرفتارم چقدر تو زندگی زجرکشیدم خدایا خودت راه درست و بهم نشون بده خدایا پناه میرم بهت از شر تمام بدی ها و انسان های شیطان صفت💛خدایا به توکل نام اعظمت خدایا تمام امید منی تنهام نزار خدایا زندگی هرچقدربهم سخت گرفت توتنهام نزار خیلی دل شکسته م خدایا پناه م باش💚

منم این حسو دارم همش با شوهرم درگیزم ولی شرایط جدا شدنم ندارم دلم فقط مرگ میخواد

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
اولش چطوری بودین بچه داری؟ بعدم با این حجم مشکلات  بجای اینکه پول برای لباس بدی برو روانشناس ...

پیش کدوم روانشناس برم .بابا من هر راهی بگی اتحان کردم .،فایده ای نداره .فک میکنه از من خیلی سطحش بالاتره

خیلی حس بدیه .هر شب با بغض میخوابم 

منم همینم 

یا باید طلاق گرفت یا باید ساخت چاره ای نیست دیگه

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه