2777
2789

بچه ها ازتجربیاتتون تو اشپزی بگید 

مثلا چه غذایی رو چیکارکنیم خوشمزه تربشه

یا غذاهای جدیدی ک درست کردید روب هم یادبدیم

منم لایک کن

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار سیب زمینی سرخ شده با پیاز داغ فراوون و رب تفت دادم بعد تخم مرغ قاطی کردم و هم زدم خیلی خوب شده بود

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂

پای چوپان تو گوگل سرچ کنید و درست کنید. عالیه😍

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
روغن زیاذ😲😲😲چاق نمیشد چربی خون و کبد ندارین

خخخ😅چاق شدم ولی برای این که شوهرم چاق شه خوبه نه هیچ مشکلی ندارم البته چاقی در اون صورت ندارم یه کم شکم انداختم همین 😂 

تخم گشنیزم خیلی خوشمزه میکنه غذاهارو مخصوصن عدس پلو و ماکارانیو چون غشنگ جاافتاده میکنتشون

خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی  1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم  

گوشت تازه گوسفندو بهش زیره و نمک و فلفل سیاه بزنید 

بذارین ته سبزی پلوی آبکشی زعفرانی زیرشو کم کنید سه ساعت بپزه 

میشه ته چین سمنانی 😍😊😋

همینم میشه زیرش مرغ گذاشت ولی مرغ باید خوب خوب سرخ بشه

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

سینه مرغ و نازک برش بزنید بذارین تو شیر تو یخچال نیم ساعت بمونه بعد بیارین بیرون تو مخلوط آرد گندم و پودر سیر و پودر پاپریکا و زردچوبه و نمک بغلتونید تو روغن فراوون سرخ کنید 

بعد روغنش ک رف بیارین وسط با سس سیر ک مخلوط مایونز و آب لیمو و فلفل سیاه و خردل و سیره بزنید و بخورید 😍

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد