2777
2789
عنوان

دخترِ دلبرِ بُز😹😹دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 69 پست
الهييي سر چي داوا كردين؟؟؟ منم چند وقتيه ارتباطم باهاش خيلي كم شده غصه ميخورم ولي به رو خو ...

چون که قلدره حرصم و دراورده.

من هفته پیش تولدم بود بعد تولدمو یادش رفته بود فرداش خودم یه عکس گذاشتم پروفایلم یادش افتاد اومد تبریک گفت.

منم گفتم مگه تولدمه که تبریک میگی.؟

گف خوب حالا با یه روز تاخیر چه اشکالی داره مهم اینه کادوتو یکماه زودتر گرفتی بعدم واسم قیافه گرفت

منم  یادش رفته بود حالا برام مهم نبود زیاد این قلدری و پرووییش اعصابمو خورد کرد 😕😕😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عههه😍😍 من تو رو دوس تو تاپيكاميبينمت خوشم مياد ازت موفق باشي اجي ماشالاااااا اينكه اينهمه زياد ...

ای جان مرسی عزیزدلم😍😍😍😍

بدیش این بود ک دیگه تحمل دوست بودنه تموم شده بود ینی دیگه میخواستیم بیشتر باهم باشیمو راحت باشیم. همین سخت بود فقط. 

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
چون که قلدره حرصم و دراورده. من هفته پیش تولدم بود بعد تولدمو یادش رفته بود فرداش خودم یه عکس گذاشت ...

😾😾😾😾😾حرصم در اومد😐😤😤

تولد يادش رفته بماند قادري هم ميكنه

تو هم اهميت نده بزار خودش پا پيش بزاره

توكل بر خدا...♥️
اخه ما از اردیبهشت داشتیم امتحان میدادیم😭

اخه تا اونجایی که من میدونم تا 26 امتحان داشتن 

موفق باشی ناراحت نباش سال دیگه هم با یکم تلاش بهترین دانشگاه قبول میشی

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
نسبت سه سال های پیش که همیشه ۱۹ به بالا بود امسال ۲ نمزه افت داشتم و شده بود ۱۷😢😭

سلام عزیزم خوبیییی ببین اصلا ناراحت نباش کاملا طبیعی ببین سال دیگه نهایی اگه قراره همش ناراحت باشی که داغون میشی