2777
2789
عنوان

از زندگی سیر شدم

480 بازدید | 40 پست

سلام بچه ها من خیلی سختی هاکشیدم هرروز به خودکشی فکر میکنم.... تورو خدا اگه تو ارومیه یا تبریز روانشناس خوب میشناسید معرفی کنید.... 

روانشانسی ک فقط ب فکر پول نباشه و دلسوز باشه ترجیحا خانوم باشه.... توروخدا اگه میشناسید آدرس و اسم و شمارشو بهم بدید...   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفانه درزمینه مشاورنمیتونم کمکت کنم..ولی مشاوره های تلفنی هم هست که استفاده ازش راحته،بگردشمارشونوپیداکن...عزیزم فقط صبرداشته باش وخودت روآروم کن..ان شاالله درست میشه...

فرشته خانم هستم😇

عزیزم یه اپلیکیشنی هست اسمش مشورپ هست از اینترنت از گوگل دانلود کن باهاشون همین الانم میتونی انلاین چت کنی و و مشکلت رو بکب باهزینه کم اگر میخوای لینکشو برات بفرستم

یه خبر خوب برای تو❤اگر دوست دارین انگلیسی رو یاد بگیرین باهزینه کم یا به من درخواست دوستی بدین یا به ادرس تل پیام بدین        english_teacher99@

مشاوره بگیر!

با اپلیکیشن 'مشورَپ' میتونی در هر ساعت از شبانه روز و در هر مکانی به صورت کاملا ناشناس با مشاور مورد نظرت ارتباط برقرار کنی و هر مشکلی در هر زمینه ای داری مطرح کنی و جواب بگیری.

برای حل مشکلت کافیه اپلیکیشن 'مشورَپ' رو از لینک زیر دانلود کنی:

https://mashver.app.link/3XDJbUFsKX

یه خبر خوب برای تو❤اگر دوست دارین انگلیسی رو یاد بگیرین باهزینه کم یا به من درخواست دوستی بدین یا به ادرس تل پیام بدین        english_teacher99@

چی شده عزیزم.درددل کن اینجا خودتو خالی کن.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
مشاوره بگیر! با اپلیکیشن 'مشورَپ' میتونی در هر ساعت از شبانه روز و در هر مکانی به صورت کاملا ناشناس ...

عزیزم رایگانه؟

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘