بچه ها من 8 سال پیش شوهر خواهرشوهرم اومد خواستگاریم من جواب رد دادم و اونم رفت خواهرشوهرم رو گرفت (با هم اقوامیم) بعد از 1 سال تقریبا شوهرم اومد خواستگاری من و نامزد شدیم ،،توی دوران عقد خواهرشوهرم و شوهرش با هم خیلی دعوا داشتن و بعد از عروسیشونم همینطور،،خلاصه الان 8 سال گذشته 2 روز پیش دعواشون میشه باز و دعوا ب خونواده مادرشوهرم اینا کشیده شد،منم طبقه بالاشون هستم و صدا هارو شنیدم ک خواهرشوهرم میگه بخاطر مریم خانممممم (من)عوا میکنه با من ،من خشک شدم وقتی شنیدم اینو بعد دیدم یکیشون ب پدر شوهرم میگه حمید (دامادشون) میگه عروستون هرزه هس و گذشته بدی داشته(در حالیکه خدا شاهده من خیلی مثبتم)،،پدر شوهرمم گفت ب خودش مربوطه تو چرا میسوزی؟؟؟من اینو شنیدم رفتم پایین بهش گفتم اگه من خراب بودم تو چرا اومدی خواستگاریم من جای خواهرت هستم خجالت بکش
آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من چند دوره قرص خوردم بهتر که نشدم هیچ فیبرومم گرفتم تا رفتم پیش یه خانوم برام بادکش کرد و رژیم داد ...
خداروشکر ،خدا نی نیت رو واست نگه داره،رژیم گرمی چیا بود؟
خداروشکر ،خدا نی نیت رو واست نگه داره،رژیم گرمی چیا بود؟
از اول پریودی فقط گرمیجات میخوری مخصوصا کاچی اصلا لبنیات گاوی و میوه هایسرد نمیخوری فقط میوه موز برنج با زیره و شوید خشک هروزم کاچی با جارزیره و سیاه دانه و رازیانه و روغن زرد و نبات درست میکنی تخم هویچ و ناخنک رو هم میجوشونی آبشو میریزی داخل کاچی مبخوری بعد روز سوم میری برابادکش رحم تا سه روز بادکشت میکنن ولی رژیمتو باید رعایت کنی خرما هم زیاد بخور تا دوره بعدیت اگه باردارشدی چه بهتر نشدی دوباره همین روبه منتها من سوهرم نذاشتدوباره برم من فقط رژیمو رعایت کردم دوره بعد باردار سدم
از اول پریودی فقط گرمیجات میخوری مخصوصا کاچی اصلا لبنیات گاوی و میوه هایسرد نمیخوری فقط میوه موز برن ...
بادکش رو بعد از پریودی انجام بدم؟؟گرمیجات رو تا چندم سیکلم مصرف کنم؟شما ذخیرتون چند بود؟؟ببخش اینقدر سوال میپرسم بخدا دنبال راه چاره هستم
بادکش رو بعد از پریودی انجام بدم؟؟گرمیجات رو تا چندم سیکلم مصرف کنم؟شما ذخیرتون چند بود؟؟ببخش اینقدر ...
نه عزیرم خواهش میکنم نه دیگه سه روز اول رژیم از روز سوم پریودی بادکش با رژیم بعدشم باز رژیمو رعایت میکنی تا موعد بعدیت اگه دیدی عقب انداختی دبگه رژیم نگیر شاید باردار باشی من کلومفین خوردم ذخیره م اومد پایین چون خیلی تخمک آزاد کرده بود ولی عددش یادم نیس.راستی استرس خیلی بده براباردار شدن ینی سمه واقعا مخصوصا وقت نزدیکی اصلا استرس نداشته باش با فکر باز و راحت از روز دوازدهم بعد از پریودی شب در میون نزذیکی توکل به خدا کن باردار میشی اصلا استرس نداشته باس فقط توکل کن به خدا
شوهرم میگه خواهرم باید طلاق بگیره،،امروز تو خیابون دیدتش کلی دعوا کردن البته اون میگفته من اینارو نگفتم ولی شوهرم بهش گفته مریض اسم زن منو بیاری اتیشت میزنم
بگو تو اگه درستو درمون بودی ما ردت نمیکردیمک حالا اینطور داری جلز و ولز میکنی خراب تو بودی ک ما ردت ...
بخدا مریضه
برعکس من دلم برا خواهر شوهرش سوخت ...اینهمه سال این تقه توهین شوهرشو تحمل کرده .
شوهر من همینجوری چشم دیدن تنها برادرم رو که طفلی هیچ بدی هم نکرده .نداره ،(بس که حسود و پرتوقع هست) چه برسه بهانه هم دستشون بیافته برا خون زن رو تو شیشه کردن
خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن». «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ» از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیهالسلام را دوست دارد و روحی که آوارهی اوست..