2789

سلام خانما.یه مشورت میخام ازخانومای باحجاب بکنم.لطفا کسی بی احترامی نکنه واقعا نیاز به راهنمایی دارم.ما3 تاخواهریم 2تامون چادری هستیم.یکیمون بدحجابه.بابامم همیشه دوست داشت ماباحجاب باشیم.حالا ماهرچی با این خواهرم به خوبی صحبت میکنیم فایده ای نداره.عوض نمیشه لج کرده.خیلی دخترخوبیه اهل هیچی نیست فقط بدحجابه هرچی به خوبی تشویقش میکنیم و..فایده نداره.من خیلی جوش میزنم براش چون خواهرمه ونمیخام اون دنیاش جواب پس بده.چیکارکنم؟خیلی جوش میزنم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

زور ک نیست با این حرفای شمام بیشتر از حجاب فاصله میگیره حجاب باید با دل آدم جور در بیاد اون اگر نخواد بزور شما سرش کنه بازم امکان داره از سرش دربیاره

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

اصرار بیش از حد شما بدترش  میکنه، مطمئن باش بعد یه مدت خودش میشه مثل شما،

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  

من چادریم ولی جات بودم زیاد تحت فشار نمیزاشتمش شاید یه بار پیشنهادی بهش میگفتم و بعد میزاشتم به عهده خودش.اونم انسانه و حق داره برای خودش تصمیم بگیره

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

حالا حرف همه((زوري ك نميشع))

😐

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

اره منم بخاطر حجاب خواهرم و مادرم چادر نمیتونم بپوشم چون یه چیزی میشه خیلی تو چشم

نینی قشنگم مامان و بابا خیلی منتظرتن. برو و به خدا بگو خیلی زود تورو بیاره پیش ما. ما خیلی وقته در حسرت گرفتن دستای کوچیکتیم.  به خدا بگو مامانم داره از دوری فرشته کوچولوش دق میکنه. برو به خدا بگو مامانم خیلی تنهاس اجازه بده برم پیشش. ما چشم به راهتیم عزیزدلم. دختر یا پسر بودنت فرق نمیکنه. تو فقط بیا و حال دل ما رو خوب کن‌. میشه برای باردارشدنم صلوات بفرستی؟ دلم خیلی محتاج دعای همتونه    
زورکی میخواین چادر سرش کنین اخه!! ؟

نه زورکی نه.ولی هممون.باحجابیم دوست داریم اینم باحجاب باشه پشتشم حرف زیادمیزنن.امامن برای خودش میگم دوست ندارم اون دنیاش برا این مورد جواب پس بده.مانتویی با حجابم نیست اخه

ی مدت بیخیالش شین

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤