2789
عنوان

خانمای باحجاب لطفا بیاین کارتون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 91 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر کسی می‌خواهد به تنهایی به بهشت برود انسان خوب و بی آزاری است. ولی اذیت و آزار مردم از آنجایی شروع می‌شود که عده‌ای می‌خواهند دیگران را بهشتی کنند

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من

آدما ب خودشون باشه فطرتا راه بهشتو پیش میگیرن این بعضی از بنده های خدان ک میخوان بقیه رو جهنمی کنن

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
به شما چه حجاب خواهرت

ببین عزیزم.ما یه خانواده ایم و به حجاب مقیدیم.دوست دارم خواهرم بعد120سال مرد عذاب نکشه چون دوسش دارم وبرام مهمه.گرچه با مانتوام میشه باحجاب بود ولی خیلی به ندرت پیش.میاد.منم اینجا راهکار خاستم ازخانومای باحجاب که خوب میفهمن منظورمن چیه.براهمینم نوشتم خانومای باحجاب بیان

اگه انتخاب خواهر شما افتادن در چاه یا خوردن زهر باشه همینجور وایمیسی نگاش میکنی؟

واقعا فک میکنید با حجابا همه بهشتی ان...

اره با همین طرز تفکر ادامه بدین

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
واقعا فک میکنید با حجابا همه بهشتی ان... اره با همین طرز تفکر ادامه بدین

چرا سفسطه میکنی دوستم؟

من کی گفتم بهشتی اند؟گفتم ما دربرابر انتخاب اشتباه دیگران مسوولیم  مخصوصا خواهر که عزیز ترین کسه

سلام 🌷

اون به حجاب اعتقاد نداره  کاریشم نمیشه کرد

چرا نمیشه منم نداشتم الان عمیق ترین چیزیه ک بهش معتقدم

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
هیچی زورکی نمیشه کسی رو معتقد کرد و البته لزوما من و شما که با حجابیم بهتر از اون بد  حجاب نز ...

میدونم عزیزم.منم منظورم این نیست هرکی باحجابه خوبه وهرکی نه بده.نه ممکنه یکی عیبش فقط حجابش باشه چیزای دیگش خوب باشه.من فقط چون خیلی درمورد حجاب درقرآن واحادیث تحقیق کردم از بی حجابی خواهرم وعذاب بی حجابی میترسم

چرا سفسطه میکنی دوستم؟ من کی گفتم بهشتی اند؟گفتم ما دربرابر انتخاب اشتباه دیگران مسوولیم  مخصو ...

خب اسی گفت بهش گفتیم و تذکر دادیم دیگه ولی بازم دوس نداره سر کنه.... با زور که نمیشه چادر سر کسی کرد

به نظرم چون هیلی اصرار کردین لج کرده،یه مدت ملامی بهش چیزی نگین،در عوض باهاش بیشتر رفیق بشین ببینین ...

ما اصلا اصرارنمیکنیم.هرجامیخادمیره وکاری.نداریم.ذره ای بهش.فقط امروز اولین بار به خوبی نصیحتش کردم خیلییییی با زبون نرم.ناراحت شد رفت