2777
2789
عنوان

مامانای باردار لطفا

134 بازدید | 23 پست

من تازه چند روز فهمیدم حامله ام فک کنم هفت هفته ام معدم یهو درد گرفت حس پریودی دارم رحمم درد گرفت هی میره میاد بی حالم کرد شمام همینطورین !؟! 

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم درد پریودی میاد میره خیییییییلم بیحالم بلندم میشم سرگیجه میگیرم

وایییی اره کلافه ام کرد بی حال شدم 

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم

دخترا چند هفتگی برا سونو قلب رفتین یا می رین؟

دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم‌. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..
دخترا چند هفتگی برا سونو قلب رفتین یا می رین؟

من فردا میرم چند هفته ای

من فردا میرم چند هفته ای

من شش هفته و پنج روز رفتم، گفت جنین تشکیل نشده و احتمال سقط داد. 

قراره هفته دیگه، پایان هشت هفتگی برم ببینم امیدی هست یا سقطه

دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم‌. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..
آزمایش دادی دوستم ؟😀مبارکه.. کی علائمت شروع شد؟ بی بی چکت کی مثبت شد؟

اره فدات

جمعه ینی۳۱موعدم بود

از۲۶تا دیروز لک دیدم

روز اول ک لک دیدم تست گذاشتم مثبت شد

فرداشم گذاشتم مثبت شد دیگه رفتم ازمایش ک اونم خداروشکر مثبت شد

علائم خاصی ندارم اما خیییییییلی بیحالم

اره فدات جمعه ینی۳۱موعدم بود از۲۶تا دیروز لک دیدم روز اول ک لک دیدم تست گذاشتم مثبت شد فرداشم گذ ...

انشالله بهتربشی...واقعا؟ موعدمون یکیه که ..منم جمعه موعدم بود..هنوز پری نشدم بی بی هم منفیه.ولی علائم ندارم اصلا

خیلی کلافه ام تکلیفم مشخص نیست..من لکه لانه گزینی نداشتم سربچه اولم که نداشتم اینم فعلا خبری نیست .چیکارکنم بنظرت؟