2777
2789

سلام وقتتوت بخیر🌹من دیروز سونو رفته بودم و دکتر گفت یه تخمک آزاد شده داری که یا دیروز آزاد شده یا امروز حالا ،،،،سوالم اینه که من دیشب اقدام نکردم اگه امشب اقدام کنم هنوز اون تخمک هست و امیدی به بارداری هست یا از بین رفته؟الان ۱۶دوره هستم

هنوز هستش 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

حالا تو اقدام کن امیدت به خدا

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه این دست خداست ولی باید دیشبم اقدام میکردی اما خب امشبو از دست نده و اینکه چندشب پشت سر هم واگه نتونستید یک شب درمیون اقدام کنید انشالله که میگیره

خدایا فقط امیدم به خودته و محتاج نگاهتم میدونم که صدامو میشنوی هواموداشته باش کمکم کن🌼🌼🌼🌼 خودت سوپرایزم کردی خودت هم نگه دارش باش به حق بنده های خوبت هیچکسیو ناامید نکن

سلام خانوما من قبلا پریودیم منظم بود۲ماهه که رفتم تو اقدام یکم نامنظم شده یعنی ۳یا۴روز جابه جا میشه.

این ماه از روز دهم کیت مدیکورگذاشتم از روز۱۳ام شروع کرد هاله انداختن تاروز ۱۷ام خط پایینی از بالایی پررنگ تر شدشب بعدش خطهاهمرنگ شدن ولی همزمان کیت مکس استفاده کردم هاله خیلی نزدیک به خط بالایی انداخت مکس تادیروز منفی بودا.من روز ۱۶و۱۷و۱۸اقدام کردم دیگه کشس ندارم بازم اقدام کنم.یعنی روز تخمک گذاریم کی بوده؟کسی میتونه کمکم کنه؟برا پسر دار شدن اقدام میکنم

خدایا تا لحظه مرگم سایه ی پدرومادرمو رو سرم نگه دار.