من عاشق رنگ مو بلوندم بجز بلوند هم هيچ رنگي بهم نمياد ولي از بس دكلره كردم موهام سوخته بعد از حمام چه ماسكي ميزنين به منم معرفي كنين آخه موهام خيلي سوخته و ميريزه 😭
من هفتع ای یبار با تخم مرغ و روغن زیتون موهامو ماساژ میدم بعد میشورم بعد هر حمامم روغن کنجد ی ...
عزیزم خودت روغن میگیری میشه توضیح بدی
دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند. (آلبرت انیشتین)
پوسته مرغو ک جدا کردم میذارم تو تابه ای قابلنه ای چیزی زیرشو خییییییلی کم میکنم شعله پخش کن بزاری ک چ بهتر کم کم روغنشو پس میده و خودش خشک میشه بعد تو ظرف میریزم میزارم یخچال روزی یبار ب ابروم میزنم برا مو ولی امتحان نکردم ولی شنیدم ک میگن باید به پوست سرت بزنی چند ساعت قبل حموم
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند. (آلبرت انیشتین)