2777
2789

بستنی و تخم مرغ و کره خامه یا میوه جات مثل طالبی و ازین دست میوه ها

بچه ها اینا که همش چربی و قند میاره !!! 😣 مشکلی پیش نمیاد؟!!!

من ایشالا 10،12 روز دیگه وارد 3 ماهه ی سوم بارداری میشم.

این مواد غذایی قند و چربیو بالا نمیبره؟!

اخه همونطور ک تو تاپیکای قبلیمم گفتم ، دکترم بهم گفت باتوجه ب اینکه ک ماه 6 هستی وزنت بالا نرفته و سعی کن بالاببری😕 همش 1نیم یا 2 کیلو اضافه کردم

چی بخورم؟! ولی فک میکنم وزن نی نی م خوبه ها

تو آنومالی 19 هفته وزنش 275 بود

دلسترم جدیدا یاد گرفتم زیاد میخورم نسبتا😆 نوشته بودن هم خیلی خاصیت داره هم اینکه وزن مادر و جنینو بالا میبره

پسرم عشقمه😍همسرم زندگیم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووووو ازین غذا ها نمیزارم اصلا دوس ندارم اصلا😆  تو خونه ازین مدل غذا ها باشه شوهرم میزاره می ...

منم نمیزارم ولی شب ب شب شوهرم برام میگرفت خالی سر میکشیدم طالبی هم ضرر نداره من تا قبل شروع حساسیت هام روزی نصفی یا یکی میخوردم

خیابان زمستان کوچه اسفند پلاک ۱۲😍گل دخترم اومد بغلم خدایا مرسی بابت هدیه قشنگت
منم نمیزارم ولی شب ب شب شوهرم برام میگرفت خالی سر میکشیدم طالبی هم ضرر نداره من تا قبل شروع حساسیت ه ...

نوش جان عزیزم😊 ازین ب بعد 2 هفته یبار میریم بیرون آب کله پاچه میخورم مرسی ک گفتی

اره جات خالی منم یه تیکه خوردم الان طالبی😆

پسرم عشقمه😍همسرم زندگیم😍
عههههه اشکالی نداره میخورم فقط میخوام وزنم بالا بره نی نی مم لاغر نباشه😆

بستنی هم بخور منم مث شمام وزن نگرفتم شبی یکی میخورم

نوش جان عزیزم😊 ازین ب بعد 2 هفته یبار میریم بیرون آب کله پاچه میخورم مرسی ک گفتی اره جات خالی م ...

اره حتما بخور خوشبحالت منکه حساسیت گرفتم هر میوه ای رو نمیتونم بخورم

بستنی هم بخور منم مث شمام وزن نگرفتم شبی یکی میخورم

عزیزم شما فقط 1 ماه زمان داری تا زایمان😮 ینی تو این 7،8 ماه چیزی اضافه نکردی؟!😮😮😮

من اخرین بار ماه پنج بود رفتم گفت 1نیم اضافه کردی

مطمئنم بعده این اضافه میکنم 

شما چطور تا الان چیزی اضافه نکردی😮

پسرم عشقمه😍همسرم زندگیم😍
عزیزم شما فقط 1 ماه زمان داری تا زایمان😮 ینی تو این 7،8 ماه چیزی اضافه نکردی؟!😮😮😮 من اخرین بار ...

ببین من ۵۷بودم شدم ۵۰بخاطر تهوع شدید اخرین بار ک رفتم مطب دکتر شده بودم ۵۵/۳۰۰هنوز ب وزن خودم نرسیدم سونو گفت رشد بچت خوبه خودم همش دارم لاغر میشم الان ن ورم داره ن چاق شدم 

ببین من ۵۷بودم شدم ۵۰بخاطر تهوع شدید اخرین بار ک رفتم مطب دکتر شده بودم ۵۵/۳۰۰هنوز ب وزن خودم نرسیدم ...

اهان

منم 62 بودم شدم 60 بخاطر حالت تهوع

الان دوباره نزدیکه 62 ام😊

ولی ورم کردم😥

پسرم عشقمه😍همسرم زندگیم😍