2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آهن خونت انگار خیلی پایینه.

Ferritin» یا «فریتین» پروتئین ذخیره‌کننده آهن در بدن است. افزایش سطح این ماده در بدن با افزایش سن امری طبیعی است. اگر ذخیره‌های پروتئینی و آهن در بدن فرد کاهش یابد، فریتین نیز کم می‌شود.

فاکتورهای مربوط به هموگلوبین هم در سطوح نرمال نیست. بهتره حتماً پیش دکتر ببرید. باردار هستی عزیزم؟ برای چه منظوری این آزمایش رو براتون نوشتن؟

آینده حتما" زیباست.🥰
آهن خونت انگار خیلی پایینه.  Ferritin» یا «فریتین» پروتئین ذخیره‌کننده آهن در بدن است. افزایش ...

ممنون از پاسخت واسه خودم نیس واسه داداشمه طفلی تالاسمی مینیور داره . رو 7 بود خونش درسته ؟؟

پسرم نفسم عشقم😎😎😎😙😘
ممنون از پاسخت واسه خودم نیس واسه داداشمه طفلی تالاسمی مینیور داره . رو 7 بود خونش درسته ؟؟

بله عزیزم. HB میشه هموگلوبین. 

MCHC: غلظت متوسط هموگلوبین      WBC:شمارش  گلبول های سفید     RBC: شمارش گلبول های قرمز     HB: هموگلوبین   

HC :هماتوکریت   HCV:حجم متوسط گلبول های قرمز بدن     HCH:میزان متوسط هموگلوبین در گلبول های قرمز خون   

R.D.W :ضریب تغییرات اندازه گیری گلبول های قرمز    PLT :شمارش پلاکت ها     PTE :درصد پلاکت ها     MPV :حجم متوسط پلاکت ها     

MCH:وزن متوسط هموگلوبین    MCV:حجم متوسط هموگلوبین        M/E :نسبت سلول های زاینده گلبول های سفید به قرمز      RDWپهنای گلبول قرمز در منحنی     UA:تجزیه کامل ادرار      TGs:تری گلیسیرید   

آینده حتما" زیباست.🥰