2777
2789
عنوان

حق با کیه به نظرتون؟

230 بازدید | 42 پست

سلام من تو خونه ی پدر شوهرم زندگی میکنم طبقه اول پدرشوهرم به هر کدوم از پسراش خونه داده بشینه چند روز پیش پدر شوهرم اومد گفت وسایلاتونو جم کنید برین که دخترم میخواد بیاد اینجا بشینه پدر شوهرم واسع دخترش خونه رهن کرده همون اول عروسیش دو سال نشسته حالا صاحب خونه گفته بلند شین برین خودم میخوام بیام بشینم مادرشوهرمم گفته نمیخواد خونه بگیرین وسایلاتو فعلا بیار خونه خودم تا داداشت خونه رهن کنه بره از اینجا منم بچم سه ماهو نیمشه دیروز پدر شوهرم اومد گفت یه دونه از اتاقارو خالی کنید تا وسایلا دخترمو بیارم بزارم خونه شما ما هم فعلا تا وقتی خونه پیدا کنیم نمیتونیم بریم مشکل اصلی اینه که شوهرم خیلی ناراحت شده میگ از اینجا که برم دیگ نمیخوام ببینمشون اونا دیگ پدر مادر من نیستن من موندم بین این همه بدبختی چیکار کنم شما حقو به کی میدین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه پدر خوبی که برای دخترش خونه اجاره میکنه

ما از صفر شروع کردیم بابای هیچ کدوممون پشتمون نبودن

خدا تنها امیدمی 🌹امضای سال ۹۸ تیکر عروسیمه باردار نیستم ... م... 

الان یعنی سایر پسرها توی خونه پدرشوهر نشستن؟ یا موقت بودن مثل شما و چند سال بیشتر خونه دستشون نبوده؟

همسرتون الان شرایط اجاره کردن خونه رو دارن؟ باتوجه به اینکه ناگهانی گفتن باید بلند بشین؟

قطعا اول با پدرش مطرح بکنه. سکوت کردن و قهر کردن به نفعتون نیست.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
شوهر خواهر شوهره الان چه نقشیو ایفا میکنه دقیقا؟هویج؟ حق با شماست

هیچی بیکارو الاف شوهرم میگ زنگ بزن به باباش خب بگو بهشون پدر شوهرم میگ نه دخترم مثه شما حتی برگشته گفته دامادم از شما پسرا بهتر 

هیچی بیکارو الاف شوهرم میگ زنگ بزن به باباش خب بگو بهشون پدر شوهرم میگ نه دخترم مثه شما حتی برگشته گ ...

😑😐😶🙄

انقدر از این مدل دامادا بدم میاد،ایش

اه اه

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶

نظراتو ببین تو رو خدا! فقط پسر ادمه به دختر کوفتم نباید بدن!  

حتما اونا توانایی خونه گرفتن ندارن که پدرشوهرتون میخواد بهشون خونه بده دیگه!خالی کنین زیر بار منتم نباشید!

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
به شوهرت دامادشون باید خجالت بکشه بعد ۲سال رهنشو دادن الانم بیاد خونه پدر زن بی غیرت

سلام 

منم خونه مادرم میشینم 7 ساله 

یعنی شوهرم بی غیرته ؟

کاری ندارم ا 

میخوام نذر خواهی کنم 

ممنون دوستم