2777
2789
عنوان

تغییر سبک زندگی. شماره ۱

420 بازدید | 11 پست

بچه ها ماها اکثرا توی این جامعه با این گرونیها تو فشار هستیم ... زیاد و کم داره ولی کسی نیست که فشارهارو متوجه نشه. ...

میخوام ریز ریز تغییراتی توی زندگی م بدمو باهاتون در میون بذارم.

تغییر شماره ۱:

بجای تنقلاتی مثل چیپس و پفک یا خرید فست فود ازین به بعد آجیل میخرم.

مرغ سوخاری سه تیکه ۵۰ هزار تومان

معادل ۳۰۰ گرم پسته. ..

بجاش شام رو توی خونه درست میکنم😍

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏
اره اونروز رفتم آجیل فروشی دومش بادوم زمینی دومشت تخمه بدون پوست دومشت نخود نمکی دومشت شکلات کیلویی۴ ...

آره این چیزا توی خونه باید باشه ....

چهار مغز بجای فست فود ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همش تنقلات مفید میخرم..کیک هم هوس کنن خودم میپذم..میوه واجیل میخرم بیشتر

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

نون باگت داشته باشید تو خونتون هردفعه یه عصرونه خوشمزه درست کنید بعضی وقتا سالاد الویه بعضی وقتا مرغ با گوجه و خیارشور...این برای خانمایی که بچه دارن توخونشون خیلی بدرد میخوره تنقلات هم کیشمیش نخود که بچه ها عاشقشن...

سلام یه مادر هستم ک دوتا کوچولوی ناز دارم خیلیم دوسشون دارم میشه برای سلامتی دردونه هام یک صلوات بفرستین  
منم همش تنقلات مفید میخرم..کیک هم هوس کنن خودم میپذم..میوه واجیل میخرم بیشتر

آفرین آفرین ....

به بهانه ی گرونی ها نباید از سبد خریدمون حذف شن ...

حتی کساییکه درآمد کمی دارن هم بجای نوشابه و یاندویچ میتونن گردو بخرن ....

یه دوتر روانشناس میگفت

گردو خوردن بچه ها حتی جلوی اعتیادو میگیره

همه مون خندیدیم بعد توضیح داد

که گردو توانایی یادگیری رو بالا میبره و اعتیاد توی نوجوونهایی زیاده که توانایی یادگیری پایینی دارن و اغلب توی ندرسه سرخوردهو منزوی میشن ....

تغذیه خانواده خیلی مهمه

نون باگت داشته باشید تو خونتون هردفعه یه عصرونه خوشمزه درست کنید بعضی وقتا سالاد الویه بعضی وقتا مرغ ...

آفرین مادر نمونه ...

یه کم صبر و تلاش میخواد که خودمون غذاهای متنوع درست کنیم و بتونیم بچه ها رو از غذاهای حاضری دور نگه داریم ....

وقتی میگن سلامتی دوره میانسالی هم به تغذیه دوران کودکی و نوجوانی برمیگرده میفهمم که مسئولیت سنگینی داریم

خیلی ممنون از همگی

استارتر بقیه نداره؟ آخه زدین شماره۱

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
خیلی ممنون از همگی استارتر بقیه نداره؟ آخه زدین شماره۱

ببین چرا ریز ریز تاپیک جدید میزنم هر شماره رو. ..

شماره ۱ این بود 

حذف فست فود و وارد کردن مغزها به سبد خرید ....

البته کسی فعالیت نکرد زیاد اما خب همین بود

بقیه اشو ادامه این میگی؟

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
بقیه اشو ادامه این میگی؟

نه تاپیک جدید میزنم ....

ولی اینجا راجع به اصلاح تغذیه اگه هرکس فعالیت کنه خوبه ....

مثلا آب پزهای خوشمزه بجای سرخ کردنی

نون جو بجای نون سفید

شربت خاکشیر بجای نوشابه

.....

دوست داشتم بچه ها ادامه بدن که نشد ...

اما تاپیکهای جدید با موضوع های جدید ...

نه تاپیک جدید میزنم .... ولی اینجا راجع به اصلاح تغذیه اگه هرکس فعالیت کنه خوبه .... مثلا آب پزهای ...

ایشالا

منو هم صدا کن