2777
2789
من خودم دوست دارم دختر بزارم مهسا پسر بزارم فرشاد تو.نی نی سایت بچه ها گفتن قدیمی اخه جدیدیارو دوست ...

اسم منم مهسا😍😍

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازه ولی سخت بودن☺

😁😁😁😁 چی بگم 

حالا شاید تا چند سال دیگه نظرم عوض شد

زندگی ای که در آن امید و دوستی و عشق و گل و شعر و موسیقی هست نمی‌تواند پوچ باشد😌♥️🌿 /من یک عاشق کتابِ چند زبانه ی حیوان دوستِ گیاهخوارِ عاشق هستم و البته خوشبخت
ما بچه دوممون هست.دختر لود اسم داشتیم پسر باید فکر کنیم.در ضمن هنوز در مرحله کلنجار با دخترمیم با ای ...

آها پس فعلا فکر دخترتون باشین

من همونم که دیوونه میشه برات💚💚پاسخگوی سوالات شما در زمینه موسیقی برای یادگیری بزرگسالان و کودکان 💖💖
اگه انشاالله دخترباشه هدیه زهرا واسه پسر اسم محمد صدرا رو انتخاب کرده بودیم ولی از بس مادر شوهرم محم ...

چرا این اسمای جدید اومد آخه هدیه زهرا چیه😟😟😕😞یا هدیه بزار یا زهرا 

هدیه زهرا انگار دونفره خوش آهنگم نیست

چند تا اسم دختر و پسر که به مرصاد بیاد بگید 

خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.