2777
2789

انشاالله سالم باشه دختر بود حلما خانوم 

پسر بود محمد طاها 

دانیال هم دوست دارم 

خدایا زایمان همه مامانا راحت باشه دخترمنم سلامت بهم برسون میشه برام دعا کنین🌸🌸🌸،خدایا هزاران مرتبه شکر بابت هدیه ای که بهم دادی خودت مراقبش باش،خدایا هیچ مادری رو چشم انتظار نذار ،توکلت علی الله (رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ)
انتخاب منه.اما اقام عاشق اسم سام هس اما معنی خوبی نداره دوسش ندارم.تازه بچم سیدم هست.نمیدونم چه جوری ...

اگه سید هست،پارسا ک خیلی بهترو جالبتره..

آره منم معنی سام رو خوشم نمیاد

والا دردشو ما میکشیم،حق انتخابم با خوومونه،ان شاالله راضی بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگن پرهام اسم مذهبیه؟؟میگن فارسی اسم ابراهیمه من برام مهمه مذهبی باشه یا معنی خوبی داشته باشه

اره من خیلی تحقیق کردم ،درواقعه پیرهام به معنس بزرگ که توزبان فارسی به ابراهیم میگن پرهام 

اولویت برای اسم انتخاب دخترمون ایرانی بودنش بود از اسمایی عربی من شوهرم خوشمون نمیاد...چیزی ک به دلم نشست ...یسنا بودش هم تلفظش قشنگه هم معنیش

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟
اره من خیلی تحقیق کردم ،درواقعه پیرهام به معنس بزرگ که توزبان فارسی به ابراهیم میگن پرهام 

یعنی شما هم میخواید مذهبی بزارید حتما درسته؟جدی تحقیق کردید،ینی مطمین باشم مذهبیه،اخه من خوشم میاد ولی چون مطمین نبودم مذهبی بودنش رو،دودل شدم

بعد از كش و قوس فراوون، احتمالا محمد صدرا ولى نميدونم چرا باهاش ارتباط نميگيرم😐

دخترعمه ام ميخواست اسم پسرشوبذاره محمدصدراولى ازبس عموم بهش ميگفت ملاصدراواذيتش ميكرد گذاشت ساميار  

یعنی شما هم میخواید مذهبی بزارید حتما درسته؟جدی تحقیق کردید،ینی مطمین باشم مذهبیه،اخه من خوشم میاد و ...

اره منم میخوام مذهبی بزارم اماهمسرم زیادموافق نبود براهمین گشتم ی اسم بامعنی پیداکردم که هم معنیش قشنگ باشه هم مذهبی باشه ،شوهرم میگفت اسم ایرانی پرهامم هم ایرانیه هم بامعنی