2777
2789
عنوان

فال

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 27 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا مجرد بودم فال قهوه گرفتم بهم گفت ازدواج می کنی تابستون سند ازدواجت رو امضا می کنی حتی اسم و ...

چه خوووووووووووب

پروانه را دنبال نکن، باغچه ات را مرمت کن... پروانه خود خواهد آمد...
چون تاپیک فال و فالگیری ممنوع هست و کاربریتون قطع میشه لطفا قفل کنید نی نی یار گفته قطع میکنه  ...

نمیدونستم  

خواهرم متاهل بود به اون هم گفت محل زندگیت رو عوض مس کنی میری یه شهر دیگه باور کردنی نبود خواهرم بهش ...

خدا خواهرتون رو بیامرزه

خدا خواهرتون رو بیامرزه

حدا همه رفتگان رو رحمت کنه

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
عزیزم ادرس یا شماره ای ازش ندارین

نه عزیزم از اونجا رفتن 

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت

من که کلا معتاد مهتاب هستم. یعنی روزی یه بار بهش زنگ نزنم روزم شب نمیشه. کلا استرس منو کم میکنه. من خودم هی خیالبافی میکنم و کلافه میشم. ولی زنگ میزنم تمام بد و خوبهارو که میفهمم راحت میشم و آرامش میگیرم. شاید همون لحظه ناراحت بشم ولی بهتره از استرسه. 09196518128