2777
2789
عنوان

مشکلی از جنس دروغ !!!!!!!!

137 بازدید | 14 پست

سلام شبتون به خیر

من یه مشکلی دارم که از بچگی باهاش درگیرم خواهش میکنم ار راهکاری دارید دریغ نکنید چون خیلی در عذابم

مشکلمو اولین بارع دارم میگم شاید خنده دار به نظر بیاد ولی چه کنم 

مشکل من اینه که خیللللی دروغ میگم البته ریشه اش به کودکی و به رفتار مامانم برمیگرده که فوق العاده دروغگو بود متاسفانه !!!!

و حالا من بیشتر از سی سال سن دارم بچه دارم ولی از دروغگویی خودم در عذابم 

انگار یه مرضی دارم که سر یه چیز الکی هم دروغ بگم

ببخشید طولانی شد

لطفا اگر راهکاری دارید دریغ نکنید انشالله حاحت روا بشید همگی 

متشکرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم حتما نگاه میکنم

میتوتی چندتا مثال از دروغایی که گفتی رو بگی،،،، تا حالا دستتم رو شده، کسی مچتو گرفته؟

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
میتوتی چندتا مثال از دروغایی که گفتی رو بگی،،،، تا حالا دستتم رو شده، کسی مچتو گرفته؟

آره پیش اومده که ضایع بشم 

مثلا به مادر شوهرم که داشت از عروس خواهرش بد میگفت گفتم آره منم توی پارک دیدمش که فلان جور میگشت 

البته بد میگرده ولی در حدی که من گفتم نه 

باید دنبال علت دروغگوییت بگردی،همسرمنم دروغای بی دلیل زیاد میگه بااینکه اکثر اوقات راستشو بعدابه من میگه ولی خب دروغ دروغه،من موضوعو بامشاور مطرح کردم گفت یکی از دروغای بی دلیلشو بگو گفتم مثلا راننده ماشین واسه اینکه راحتتر باهاش صحبت کنه میگه ببخشید اسم شماچیه شوهرمن بجای اینکه اسمشو بگه دروغ میگه ومثلا میگه علی درحالی که این جا اصلا نیازی به دروغ نبود،مشاور گفت همسر شما به شدت به حریم خصوصی و محرمانه بودن زندگی خصوصی واطلاعاتتون اهمیت میده واسه همین اینجوری دروغ میگه، دیدم راست میگه ماخیلی از مسائلمونو حتی پدرمادرامونم نمی‌دونن انقدر که این مسئله براش مهمه ،وبنظرم واقعا از روی بد ذاتی دروغ نمیگه

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....