2777
2789
عنوان

نوع زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 51 پست
دردش میگن وحشتنااااکه...چرا شما کادر درمانی ها طبیعی میگین همتون

براي اينكه شما عوارض جراحي رو ديگه نميبينيد و راحتي بعد از طبيعي رو هم بهش توجه نميكنيد 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دردش میگن وحشتنااااکه...چرا شما کادر درمانی ها طبیعی میگین همتون

منم سز بودم ولی این سری میخوام طبیعی بیارم انشاا...

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

سزارين بودم

عالي بود واقعا،عصرش بلند شدم از تخت اومدم پايين گن بستن برام راه رفتم تو بخش فرداشم قشنگ خودم لباسامو پوشيدم با همسرم رفتيم خونه انگار نه انگار 

٥ روز بعدشم رانندگي كردم بچمو خودم بردم بيمارستان واسه تست زردي

بچه ها دوس دارم خاطره زایمان طبیعیمو بزارم تااونایی که میترسن ترسشون بریزه نمیدونم استقبال میشه یانه

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

[QUOTE=94630604]براي اينكه شما عوارض جراحي رو ديگه نميبينيد و راحتي بعد از طبيعي رو هم بهش توجه نميكنيد [/

موافق سزارین نیستم ولی اصلا هم دلم نمیخواد طبیعی باشم ...اصلا صحنه ی جالبی نیست هم درد میکشی هم انگار ذلیل شدی ..نظر شخصیمه...مجبور نمیشدم باردار نمیشدم

[QUOTE=94631007]بچه ها دوس دارم خاطره زایمان طبیعیمو بزارم تااونایی که میترسن ترسشون بریزه نمیدونم ا ...

بایدازقبل تایپ کنم

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
بچه ها دوس دارم خاطره زایمان طبیعیمو بزارم تااونایی که میترسن ترسشون بریزه نمیدونم استقبال میشه یانه

بزار من خیلی دوست دارم 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
تجربه ندارم، اما اگه حتی یک روز درد فجیییح داشته باشه بهتر از اینه که دو هفته درد فجییییح داشته باشی ...

من تجربه هیچ کدومو ندارم اما خواهرم هر دو تا رو تجربه کرده میگه سزارین خوبه