2777
2789
عنوان

نوع زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 51 پست
[QUOTE=94630604]براي اينكه شما عوارض جراحي رو ديگه نميبينيد و راحتي بعد از طبيعي رو هم بهش توجه نميك ...

آه اونهمه عشق و احساس شجاعت و قدرت و عشق رو بهش ميگي ذليل شدن برو از كسايي كه زايمان كردن بپرس كه چقدر احساس قدرت و شجاعت داشتن ❤️❤️

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
بزار من خیلی دوست دارم 

😊

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آه اونهمه عشق و احساس شجاعا و قدرت و عشق رو بهش ميگي ذليل شدن برو از كسايي كه زايمان كردن بپرس كه چق ...

از خیلیا پرسیدم بیشتر از وحشتناک بودن درد گفتن و اینکه بعد تولد خلاص شدن...

از خیلیا پرسیدم بیشتر از وحشتناک بودن درد گفتن و اینکه بعد تولد خلاص شدن...

هر اتفاقي رو كه ازش اطلاعات و آگاهي و دانش نداشته باشي حتمان برات رنج آور ميشه 🌹🌹

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
بیمارستانتون دولتی بود یا خصوصی؟؟؟

نفت تهران بودم تقریبا خصوصی ‌. البته چون اون روز هییییچ کس تو بخش طبیعی نبود و همه سزارین بودند . کل ماماها حواسشون به من بود 😁 خصوصی کامل حساب میشد 😂 تو اتاقم تنها بودم . حتی اتاق بغلی هم خالی بود .همسرم تمام مدت کنارم بود .

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

آه اونهمه عشق و احساس شجاعت و قدرت و عشق رو بهش ميگي ذليل شدن برو از كسايي كه زايمان كردن بپرس ...

اره خداییش احساس قدرت و شجاعت میکردم من . 😁 شاید به نظر خیلیا اینجور نباشه ها . ولی من چون انتخابم اگاهانه بود و میدونستم که ممکنه سخت باشه با خودم زور آزمایی میکردم در واقع !  با بیمه من سزارین و طبیعی جفتشون تقریبا رایگان بود . اما خودم طبیعی رو انتخاب کردم با توجه به مطالعاتم .

پرسیدم از خودم که در نیاوردم😅تو هر خونه ای ده تا زایمان کرده هست ...من بی سواد شما آگاه

من كجا گفتم شما از خودتون ميگيد منظور من خانمهاي باردار بوده كه نسبت به دوران بارداري و زايمان اطلاعات زيادي ندارن براي همين فقط از جنبه رنج آور به قضيه نگاه ميكنن ،البته كه من ادعاي باسوادي نكردم در حيطه كاري خودم اطلاعاتي دارم 🌹

چقد خوووبه ....خوشبحالت ...مرسی از جوابت😍😍

واقعا یکی از بهترین خاطرات زندگیم بود . مثلا ماماها انقدر مهربون بودند هی میگفتن تو چقدررر صبوری . ۱۶ ساعت طول کشید درد زایمانم ولی فقط یکربع اخر کمی جیغ و داد کردم 🙈 بعد مثلا اون وسطا یه ماما اومد روغن بنفشه داد به شوهرم گفت کمرشو ماساژ بده . کلا خیلی مهربون بودن باهام .

اره خداییش احساس قدرت و شجاعت میکردم من . 😁 شاید به نظر خیلیا اینجور نباشه ها . ولی من چون انتخابم ...

واقعان تو هر زمينه ايي آگاهي و دانش باعث راحت طَي كردن اون مسير ميشه و واقعان از نظر من هم شما قدرت و شجاعت مثال زدني داريد كه انتخاب بهتري كرديد 🌹🌹🌹💝💝

واقعا یکی از بهترین خاطرات زندگیم بود . مثلا ماماها انقدر مهربون بودند هی میگفتن تو چقدررر صبوری . ۱ ...

خدا روشکر چقد خوب...خیلی جو و محیط تو ارامش آدم تاثیر داره خدا خیرشون بده..