2777
2789
عنوان

لیزر موزائد

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 40 پست
اونایی ک رفتن لیزر بعد چنوقت در میاد ؟ من تا موقعی ک نوبت لیزر بعدم میشه خوبه اما وقتی ک مثلا از یک ...

اول اینکه هنوز زوده برای در نیومدن

دومم اینکه احتمالا دستگاهش خوب نیست من تجربه 7 ساله دارم توی لیزر از بس ک همه جارو و همه دستگاهی رو تجربه کردم الانم میرم ی مرکزی ک ترکیبی از 3 لیزره و توی جلسه اول 70 درصد ریزش داشته خیلی راضیم الان

چقدر زیبایند آنان ک از ریشه خوبند:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب میشه منم بیکینی و زیر بعل تا جلسه سوم تقریبا همینجور بود ولی امروز که جلسه ۴بودم هم دردم خیلی کم ...

من فقط زیر بغل میرم اخر هفته جلسه سوممه شما با کدوم دشتگاهید بیکینی درد داره خجالت چی؟

کیاشا خان شاه قلب مامان و بابا به تخت نشست 🤴                       منnorajoon هسدم😎دعا کنیدخوشبخت بمونیم💓                
اول اینکه هنوز زوده برای در نیومدن دومم اینکه احتمالا دستگاهش خوب نیست من تجربه 7 ساله دارم توی لیز ...

مال من خیلی کمتر و نازک تر شدن و خیلی زیر بغلم روشنه  تا موقع لیزرم خیلی خیلی راضیم ولی وقتی ک از یک ماه میگذره یکم ضخیمتر و بیشتر میشن

کیاشا خان شاه قلب مامان و بابا به تخت نشست 🤴                       منnorajoon هسدم😎دعا کنیدخوشبخت بمونیم💓                
من فقط زیر بغل میرم اخر هفته جلسه سوممه شما با کدوم دشتگاهید بیکینی درد داره خجالت چی؟

الکس کندلا درد داره للاخره بیکینی رو بی حسی میده ولی خوب ارزششو داره خجالتم خوب اولش داشتم ولی دیگه اوکیه جفتمون عینک داریم😂