2777
2789

علائمتون چي بود؟

من خارش مقعد و عفونت يبوست شديد نفخ و همش گشنمه اضافه وزن پيدا كردم و بشدت چاق شدم...

ايا كرمك باعث افزايش اشتها و چاقي ميشه؟

برو دکتر اینایی که گفتی میتونه علائم چیزای دیگه ام باشه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دکتر برووو

من وقتی کلاس 2 و3 بودم تو مدفوع کرمک داشتم رفتم دکتر دارو داد خوب شدم حتمااا برو دکتر

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

عزیزم دکتر برووومن وقتی کلاس 2 و3 بودم تو مدفوع کرمک داشتم رفتم دکتر دارو داد خوب شدم حتمااا برو دکت ...

سلام گلم ممنونم كه توجه كردي

علائمت چي بود؟؟

افزايش اشتها يبوست عفونت و چاقي دارم

شما اشتها و وزنتون چه تغييري كرده بود؟

كرمك باعث چاقي ميشه؟

سلام گلم ممنونم كه توجه كرديعلائمت چي بود؟؟افزايش اشتها يبوست عفونت و چاقي دارمشما اشتها و وزنتون چه ...

قربونت

بخدا یادم نمیاد حرف 10 سال بیشتره ک گذشته

دکتر برو همین امروز یا فردا 

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

قربونتبخدا یادم نمیاد حرف 10 سال بیشتره ک گذشتهدکتر برو همین امروز یا فردا

خدانكنه گلی

اخه معمولا ميگن باعث اسهال و ضعف و كاهش وزن ميشه

من همش گشنم ميشه و وزنم ميره بالا 

من اطلاع نداشتم 

زدم هوش مصنوعی احتمالا به کارتون بیاد 

کرمک (یا اکسیور / Enterobius vermicularis) یکی از شایع‌ترین انگل‌های روده‌ای انسانه، مخصوصاً در کودکان و نوجوانان. 👇

کرمک از طریق تخم‌های میکروسکوپی منتقل میشه که روی دست‌ها، وسایل، لباس، یا غذا قرار می‌گیرن. وقتی این تخم‌ها بلعیده می‌شن، در روده باز می‌شن و کرم‌ها در اون‌جا زندگی و تخم‌گذاری می‌کنن.

1. خارش شدید مقعدی مخصوصاً شب‌ها (چون کرم ماده شب‌ها برای تخم‌گذاری از مقعد بیرون میاد).
  2. بی‌خوابی و بی‌قراری به خاطر خارش.
  3. دندان‌قروچه در خواب (در بعضی موارد).
  4. کاهش اشتها یا دل‌درد خفیف.
  5. گاهی تهوع یا حالت پری شکم.
  6. در موارد شدید: تحریک‌پذیری، خستگی، و حتی عفونت‌های پوستی اطراف مقعد بر اثر خاراندن.
  • معمولاً با مشاهده کرم‌های سفید و نازک (مثل نخ سفید خیلی باریک) روی مدفوع یا لباس زیر مشخص میشه.
  • در آزمایشگاه هم با تست چسب (Tape test) تخم‌های کرم اطراف مقعد بررسی می‌شن.
  • داروهایی مثل مبندازول (Mebendazole)، آلبندازول (Albendazole) یا پیرانتل پاموات (Pyrantel pamoate) استفاده می‌شن (با تجویز پزشک).
  • باید همه اعضای خانواده درمان بشن چون احتمال آلودگی جمعی بالاست.
  • دارو معمولاً بعد از دو هفته تکرار میشه تا کرم‌های تازه از بین برن.
  • شست‌وشوی دست‌ها قبل از غذا و بعد از توالت.
  • کوتاه نگه داشتن ناخن‌ها.
  • شستن لباس زیر و ملافه‌ها با آب داغ.
  • حمام کردن روزانه به‌ویژه صبح‌ها.

می‌خوای بگم چطور میشه مطمئن شد داری کرمک یا نه (یعنی راه تشخیص خونه‌گی و آزمایشگاهی‌ش رو جدا توضیح بدم)؟

اول برو دکتر زنامناحتمال سنوگرافی و ازمایش مینویسه برو اگر باشه دارو میده رفع میشه 

مثلا منم خالم بشدت یبوست داشت ولی اون چسبندگی داشت لوله هاش جوری که مقعد خون میومد تا این حد رفت دکتر خوب شد 

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

ممنونم گلم بنظرت كرمك و انگل باعث اضافه وزن ميشه

علائم رایج کرم روده عبارتند از:

• دردهای شکمی یا التهاب
  • اسهال
  • حالت تهوع یا استفراغ
  • باد/نفخ
  • کوفتگی
  • کاهش وزن غیرقابل توجیه
  • حالت تهوع
  • ضعف
  • اسهال
  • درد شکمی
  • گشنگی یا از دست دادن اشتها
  • کوفتگی
  • کاهش وزن

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته