2777
2789
عنوان

اعصابم خرد شده اه

209 بازدید | 24 پست

من شوهرم شبکاره اکثرا...بعد تنهاام خونه مادرشوهرم نمیرم یعنی شوهرم خودش دوس نداره و خانوادش میدونن اخلاقشو بخاطر همین هفته ای یبار یا نهایت دوبار با خانوادش همدیگرو میبینم..بعد هی دیدنی یا زنگ زدنی میگن دوس نداری بیای

خب راستشو بگو

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

خانوادت شهرستانن؟

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز میگن دوس نداری بیای اذیت میشی منم گفتم میدونین ک شوهرم خودش دوس نداره وگرنه من ک دلمم تنگ میشه واستون بعد مادرشوهرم گفت ن غریبه شدی هی تکرار کرد منم آخرسر گفتم خب من تنهاام خونه شما بیاید ب من سر بزنید گفت ن تو نمیای یعنی ماام نیایم گفتم مگه غریبه ایم اخه بعد شما قبل از اینم نمیومدید اصلا دید داره ب ضررش میشه گفت باشه عزیزم شوهرت اومد حتما شام بیاید منتظرتونم

منم ده ساله ازدواج کردم 

عزیزم سال اول رفتم مثلا پاگشام کرده بود مادرشوهررررر جااان 

بعد الان نه ساله دیگه نرفتم ...

هربارم میاد خونه م میگه تو یه بار فقط اومدی خونه ی من ...

منم لبخند میزنم میگم بله خوش گذشت ...

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

هفته ای دوبار خیلی خوبه که.بهشون بگو پسرتونو که خودتون میشناسید بعدم دیگه بیشتر لز هفته ای دوبار که نباید زحمتتون بدیم

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
ن هممون نزدیکیم ب هم

خوب برو پیش اونا شب

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
هفته ای دوبار خیلی خوبه که.بهشون بگو پسرتونو که خودتون میشناسید بعدم دیگه بیشتر لز هفته ای دوبار که ...

هفته ای دوبارم کم پیش میاد..چون نزدیکیم توقع دارن تندتند بریم..هفته ای ی شب شوهرم خونس اونم بخدا جرات نمیکنیم بریم بیرون باهم بلکه ناراحت نشن خانوادش

میدونن اخه شوهرم دهبار گفته

پس اسکلن ولشون کن بنظر خودشون دارن بهت احترام میذارن و علاقه نشون میدن

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
پس اسکلن ولشون کن بنظر خودشون دارن بهت احترام میذارن و علاقه نشون میدن

اخه خودش باید بیاد سر بزنه بگه عروسم تنهاس

البته منم تا ساعت ۷اینا خونه ام بعدش میرم خونه مامانم