ها خواهش میکنمنظرتونو میخوام بدون تعصب بدون حاشیه شوهر من دست بزن داره اعتیاد داره منو حتی تو بارداری به شدت میزد تو خونه ها دیدمش پا بساط مواد اینا من کم کم سرد شدم نسبت بهش همش گریه میکردم ما نه ماه تموم نداشتیم بعدش شوهرم یک ماه تموم قهر کرد رفت خونه باباش چرا چون من بهش گفتم اعتیاد داری بیا تست بده ثابت کن خلاصه به هزار بدبختی بود برش گردوندم اما باز رفت سراغ کاراش منم هروز کتک میزد خرجی نمیورد تو خونه منم این وسط به یکی از دوستای شوهرم پیام دادم که چرا مسعود اینجور شده شما باهاش حرف بزنین خلاصه از یه درد و دل ساده شروع شد تا ما باهم راحت شدیم و راحت حرف میزدیم منو میزد من کسی رو نداشتم بهش بگم به ایشون میگفتم و گریه میکردم 😭 میدونم کارم بد بود هرچی بگین حق دارین ولی فقط در حد حرف بود هیچی نبود بینمون هیچیییی حالام شوهرم اوممده بود خونه گوشیمو دید بردش بعدم صبح اومد پیشه مامانم اینا همه چی رو نشونشوت داد و باطلبکاری مهریشو ببخشه و فلان بچه ها به مرگ بچم به جان پسره۷ ماهم من دست از ما خطا نکردم تو این دوسال یه بار خطا کردم ببینین چیشد حالا به نظرتون چیکار کنم تورو جان عزیزانتون قضاوت نکنین قضاوت کار خداس 😢😭 من کسی رو ندارم شما مثل خواهرامین یه راه حلی چیزی بدین بهم حالا برا این خطام شوهرم میگه طلاق و سر حرفشم هست میگه بچه رو میگیری خرجش باتوعه نمیگیریش با منه میبرمش از این شهر وسایلی که خریدم و میام میبرم مهریه و چیزی هم بهت نمیدم بمون همینجوری زندگی کن من طلاقت نمیدم اگه بدم توافقی میریم جدا بشیم متم گفتم من نمیام تو برو شکایت کن گفت نه پس من میام وسایلمو میبرم بمون همینجوری تا اخر عمرت 😭 چقدر دلم تنگه چقدر سخته تصمیم بچه ی ۸ ماهم گریه میکنه بهونه میگیره و بعد میگه من نمیام بچ۶ رو ببینم هروقت موقع اص شد میام سمته بچم 😭 بچه ها چیکار کنم یه راه حلی یه چیزی بهم بدین
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
قبلا هم برات نوشتم شما مشکل داری که با همچین آدمی داری ادامه میدی، مهر طلب و وابسته ای،فکر کنم ۲۱ سا ...
اره زنگ زده میگخ من مهریه نمیدم توافقی تمام وسایلی که خریدم و هم میبرم دلم واسش تنگ میشه خدا مامانم اینا هم میگن اومدی خونمون نه بیرون میری نه سر کار نه جایی میشینی تو خونه چمیدونم با سخت گیریاشون
بزار بره هر جهنمی که میخواد.تو باید روز اول ولش میکردی،نه اون ولت کنه.جداشو بچتو ببرو برو.ب فکر اینده بچت باش.برو ببین چ زنای با بچه کوچیک جدا شدنو بدون کوچکترین کمکی،زندگیشو با چنگ و دندون جلو میبرن،مگه فقط تویی که میخوای جدا شی
من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜