2777
2789
عنوان

بچه چطور کنار اومدین

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 30 پست

عزیزم بازم اگر میتونی و توانشو داری توان سعیت رو لکن زندگیتو درست کنی برای خدا کاری نداره زندگیتون خوب بشه 

طلاق بهترین راه نیست 

تو این دوره زمونه اسون نیست بزرگ‌کردن ی بچه 

و ایا دلت میاد بچتو بدی بره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبلا هم برات نوشتم شما مشکل داری که با همچین آدمی داری ادامه میدی، مهر طلب و وابسته ای،فکر کنم ۲۱ سا ...

اره زنگ زده میگخ من مهریه نمیدم توافقی تمام وسایلی که خریدم و هم میبرم دلم واسش تنگ میشه خدا مامانم اینا هم میگن اومدی خونمون نه بیرون میری نه سر کار نه جایی میشینی تو خونه چمیدونم با سخت گیریاشون 

بزار بره هر جهنمی که میخواد.تو باید روز اول ولش میکردی،نه اون ولت کنه.جداشو بچتو ببرو برو.ب فکر اینده بچت باش.برو ببین چ زنای با بچه کوچیک جدا شدنو بدون کوچکترین کمکی،زندگیشو با چنگ و دندون جلو میبرن،مگه فقط تویی که میخوای جدا شی

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜
عزیزم بازم اگر میتونی و توانشو داری توان سعیت رو لکن زندگیتو درست کنی برای خدا کاری نداره زندگیتون خ ...

خوب همیت هیچ راهی ندارن یه باره میگه طلاق توافقی یا تا اخر عمرت بمون همینجوری بات زندگی نمیکنم همون اولم دنبال بهونه بود با من زندگی نکنه 

ب نطر من خودش یه فرصته برات...اگر سنت کمه بچه هاتو بردار طلاق بگیر مهرت حلال جونت ازاد میخوای چکار بکشه بیاد کتکت بزنه تهشم تهمت بارونت کنه 😔ببخش منو بابت این حرفم ولی زندگی بساز براخودت هستن کسایی ک بهترین ناپدری رو دارن 

تو رخت خواب هم گیرت مینداخت مهریه رو باید بده ،مهرت و بزار اجرا مجبور میشه یه چیزی بده طلاق هم میده

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

موندم چرا با این ادم ادامه دادی و بچه دار هم شدی

در هر حال من اگه جات بودم مهریمو میذاشتم اجرا

اعتیادشم ثابت بشه بچه مال شماست هرچند تا 7 سالگی حضانت با مادره

نذار مفت ولت کنه

خوب همیت هیچ راهی ندارن یه باره میگه طلاق توافقی یا تا اخر عمرت بمون همینجوری بات زندگی نمیکنم همون ...

نمیدونم والا 

بازم اگر کسی میتونه باهاش حرف بزنه 

خودتم با ارامش باهاش رفتار کن 

بگو من دوستت دارم باهم زندگیمونو میسازیم 

فقط تو باید اروم باشی حتی بخاطر بچت 

من خودم بچه ی طلاقم 

بچه بیشترین ضربه رو میخوره

ب نطر من خودش یه فرصته برات...اگر سنت کمه بچه هاتو بردار طلاق بگیر مهرت حلال جونت ازاد میخوای چکار ب ...

بله عزیزم هستن من خودم بهترینش رو دارم 

اما ضربه هایی هم ک خوردم جبران نشد

نمیدونم والا  بازم اگر کسی میتونه باهاش حرف بزنه  خودتم با ارامش باهاش رفتار کن  ب ...

میگه با خیانتت نمیتونم کنار بیام همه جارم پر کرده حتی خانوادشو 

شوهرت که معتاده حضانت بچه باشماست میمونه مهریت که اونم به هرحال حقته وباید بگیری ولی اگه چیزی نداره طلاقت رو بگیر بچتم بردار مهریتم با شرطی ببخش که شوهرت دورو برتو وبچه افتابی نشه واذیتتون نکنه