ها خواهش میکنمنظرتونو میخوام بدون تعصب بدون حاشیه شوهر من دست بزن داره اعتیاد داره منو حتی تو بارداری به شدت میزد تو خونه ها دیدمش پا بساط مواد اینا من کم کم سرد شدم نسبت بهش همش گریه میکردم ما نه ماه تموم نداشتیم بعدش شوهرم یک ماه تموم قهر کرد رفت خونه باباش چرا چون من بهش گفتم اعتیاد داری بیا تست بده ثابت کن خلاصه به هزار بدبختی بود برش گردوندم اما باز رفت سراغ کاراش منم هروز کتک میزد خرجی نمیورد تو خونه منم این وسط به یکی از دوستای شوهرم پیام دادم که چرا مسعود اینجور شده شما باهاش حرف بزنین خلاصه از یه درد و دل ساده شروع شد تا ما باهم راحت شدیم و راحت حرف میزدیم منو میزد من کسی رو نداشتم بهش بگم به ایشون میگفتم و گریه میکردم 😭 میدونم کارم بد بود هرچی بگین حق دارین ولی فقط در حد حرف بود هیچی نبود بینمون هیچیییی حالام شوهرم اوممده بود خونه گوشیمو دید بردش بعدم صبح اومد پیشه مامانم اینا همه چی رو نشونشوت داد و باطلبکاری مهریشو ببخشه و فلان بچه ها به مرگ بچم به جان پسره۷ ماهم من دست از ما خطا نکردم تو این دوسال یه بار خطا کردم ببینین چیشد حالا به نظرتون چیکار کنم تورو جان عزیزانتون قضاوت نکنین قضاوت کار خداس 😢😭 من کسی رو ندارم شما مثل خواهرامین یه راه حلی چیزی بدین بهم حالا برا این خطام شوهرم میگه طلاق و سر حرفشم هست میگه بچه رو میگیری خرجش باتوعه نمیگیریش با منه میبرمش از این شهر وسایلی که خریدم و میام میبرم مهریه و چیزی هم بهت نمیدم بمون همینجوری زندگی کن من طلاقت نمیدم اگه بدم توافقی میریم جدا بشیم متم گفتم من نمیام تو برو شکایت کن گفت نه پس من میام وسایلمو میبرم بمون همینجوری تا اخر عمرت 😭 چقدر دلم تنگه چقدر سخته تصمیم بچه ی ۸ ماهم گریه میکنه بهونه میگیره و بعد میگه من نمیام بچ۶ رو ببینم هروقت موقع اص شد میام سمته بچم 😭 بچه ها چیکار کنم یه راه حلی یه چیزی بهم بدین
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
عزیزم اولا خیانت فقط خیانت جنسی نیست خیانت ارتباطی وکلامی هم هست بعدم طلاق بگیر با این وضع مگه میشه زندگی کرد بچه رو نگه دارو طلاق بگیر فوقش برو سریه کاری خرج خودت وبچتو دربیار اگرم دلت میاد بچه رو بده بهش وطلاق بگیر
مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که میبینی آتشی در دلت بر پا میشود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون میکشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بیاعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش میزنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانهات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی میشوی که در تمام ساعات روز میتوانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط میتوانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.
عزیزم شما خطایی نکردی اشتباه کوچیکی بوده که اونم مقصر شوهرتونه عاقلانه ترین کار طلاق از همچین مردی هست چه بهتر که الان تمومش کنید اصلن م غصه نخورید بهتر که تو زندگیتون همچین مردی نباشه
وای چه زندگی داری گلم😮😮😮 نمیدونم هر چه سریعتر برو با یه مشاور حرف بزن به نظرم بهتر از ما راهنماییت میکنه . ولی هر کاری میخوای بکنی بکن فقط بچتو دست یه معتاد نده خواهش میکنم گناه داره