سو نو سینه انجام دادم که تشخیص فیبرو ادنوم دادن امروز رفتم دکتر زنان گفت 6ماه دیگه دوباره سو نو سینه انجام بده جوابش رو ببر متخصص جراح داخلی ببینه من هیچ اطلاعاتی در مور د این بیماری ندارم الان اومد چند تا تامیک قدیمی نی نی سایت رو خوندم خیلی ها نوشتن جراحی کردن خیلی نگران شدم تا 6ماه دیگه نمی تونم صبر کنم از استرس ممیمرم نمی دونم از کجا شرو ع کنم کجا برم خیلی نگرانم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان دیگه خیلیا دارن...اگه کوچیک باشه نیازی ب جراحی نیس...اگه خیلی بزرگ شد جراحی میکنن..هیچ جای نگرانی نیس و خطری نداره...معمولا واسه اطمینان میگن 6ماه دیگه بیاین سونو و معاینه
چند تا بود ...چه اندازه یود ...منم دارم چند تا هس نمیدونم چزادانقدر زیاد شده اکترا هر کی میره سونو یا فبیرو داره یا کیست ....من دکترم گفت بالای دوسانت عمل میکنه من عمل کردم و دادم بپوپسی گفتن فیبرو و مهم نیس ولی باید سالی یه بار سونو بدم ...دکتر من گفت میتونی عمل نکنی حامله شدی اگه بزرگ شد عمل کنی ولی من اصلا طاقت نداشتم میخواستم خیالم راحت بشه
خداياااي من شکرت بابت کنجدم ...خانوماي گل واسه سلامتش یه صلوات بفرستين
چند سانت بود؟؟؟ پیش چه دکتری رفتی نمونه برداری هم انجام دادی
مال ۶ساا پیشه شیراز پیش دکتر ملکی نمازی فلوشیپ سینه.یه خانم دکتری تو بیمارستان فقیهی شیراز هم بود یادم نیست اسمش رو.اندازه اش هم یادم نیست ولی تو قسمت قهوای سینه بود