سو نو سینه انجام دادم که تشخیص فیبرو ادنوم دادن امروز رفتم دکتر زنان گفت 6ماه دیگه دوباره سو نو سینه انجام بده جوابش رو ببر متخصص جراح داخلی ببینه من هیچ اطلاعاتی در مور د این بیماری ندارم الان اومد چند تا تامیک قدیمی نی نی سایت رو خوندم خیلی ها نوشتن جراحی کردن خیلی نگران شدم تا 6ماه دیگه نمی تونم صبر کنم از استرس ممیمرم نمی دونم از کجا شرو ع کنم کجا برم خیلی نگرانم
هر تجربه ای تو زمینه دارین بهم بگین خدا کنه نیازی به جراحی نباشه بچه کوچیک دارم اصلا شرایطش رو ندارم
عزيزم اصلا نگران نباش من خودم ٣ تا فيبرو آدنوم دارم از سال ٩٦ فهميدم ٦ ماه يه بار چكاب ميرم شما هم برو اگه بزرگ بشه خودشون عمل ميكنن كفئين و شكلات سوسيس كالباس چاي نخور استرس نداشته باش ويتامين گل مغربي بخور روزي يه بار در ضمن دكترم خواستي بري دكتر توراكس برو عزيزم و اينكه قرص ضد بارداريم نخور مطلقا اين توده خوش خيم مال هورموناي زنانه اس هر چقد سن بالا بره خودش كوچيك ميشه ميره
به نظرت دکتر جراح داخلی برم یا دکتر جراح پستان؟؟؟؟
من دکتر ناهید نفیسی رفتم تو پاسداران و تو خاتم عمل کردم همون عصرشم مرخص شدم ...خیلی چیز سختی نبود و از هاله سینه رفته بود داخل و برداشته بود و اصلا الان مشخص نیس شما حتما برو بردار بزرگ شده
خداياااي من شکرت بابت کنجدم ...خانوماي گل واسه سلامتش یه صلوات بفرستين