2777
2789
عنوان

اونا یی که فیبرو اد نوم دارن بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 27 پست
چند تا بود ...چه اندازه یود ...منم دارم چند تا هس نمیدونم چزادانقدر زیاد شده اکترا هر کی میره سونو ی ...

یکی دارم 8سانت

چندروز بستری شدی

بعد از عمل درد نداشتی

آدم خانه اش یک جاست،دلش هزار جای دیگر............ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر تجربه ای تو زمینه دارین بهم بگین خدا کنه نیازی به جراحی نباشه بچه کوچیک دارم اصلا شرایطش رو ندارم

عزيزم اصلا نگران نباش من خودم ٣ تا فيبرو آدنوم دارم از سال ٩٦ فهميدم ٦ ماه يه بار چكاب ميرم شما هم برو اگه بزرگ بشه خودشون عمل ميكنن كفئين و شكلات سوسيس كالباس چاي نخور استرس نداشته باش ويتامين گل مغربي بخور روزي يه بار در ضمن دكترم خواستي بري دكتر توراكس برو عزيزم و اينكه قرص ضد بارداريم نخور مطلقا اين توده خوش خيم مال هورموناي زنانه اس هر چقد سن بالا بره خودش كوچيك ميشه ميره 

عزيزم اصلا نگران نباش من خودم ٣ تا فيبرو آدنوم دارم از سال ٩٦ فهميدم ٦ ماه يه بار چكاب ميرم شما هم ب ...

به نظرت دکتر جراح داخلی برم یا دکتر جراح پستان؟؟؟؟ 

عزيزم دكتر توراكس برو تو نت سرچ كن مال شهره خودتونو بياره پيش جراح نرو چون مطلقا ميگن عمل چون دكتر جراحن پيش توراكس سينه برو دكتر غدد پستان چند تاست مال شما

من دکتر ناهید نفیسی رفتم تو پاسداران و تو خاتم عمل کردم همون عصرشم مرخص شدم ...خیلی چیز سختی نبود و از هاله سینه رفته بود داخل و برداشته بود و اصلا الان مشخص نیس شما حتما برو بردار بزرگ شده

خداياااي من شکرت بابت کنجدم    ...خانوماي گل واسه سلامتش یه صلوات بفرستين
عزيزم دكتر توراكس برو تو نت سرچ كن مال شهره خودتونو بياره پيش جراح نرو چون مطلقا ميگن عمل چون دكتر ج ...

ممنون عزیزم دیروز نت قطع شد نتونستم جواب بدم

من دکتر ناهید نفیسی رفتم تو پاسداران و تو خاتم عمل کردم همون عصرشم مرخص شدم ...خیلی چیز سختی نبود و ...

ممنون عزیزم

دكتر رفتي عزيزم

دکتر زنان نشون دادم جواب سو نو رو گفت 6ماه دیگه یه سو نو دیگه انجام بده جوابش رو ببر جراح داخلی ببینه

هنوز دکتر دیگه ای نرفتم