2777
2789
عنوان

بیایید از شاخدار ترین دروغ هاتون بگید😊

| مشاهده متن کامل بحث + 2645 بازدید | 142 پست
از هرجا حال می کنی بتعریف عزیزم.

من یبار شوهرم داشت یه غلط اضافی میکرد من فهمیدم خوذمو زدم به ندونستن به خواهرش گفتم بعداونم ب باباش گفت و باشوهرم بحثشون شد منم تریپ مظلومارو برداشتم شوهرم اومد توخودش بپد اسرار کردم چیشده گف من فلان کارو کردم و عذاب وجدان دارم حالا1سال میگذره هنوزم نمیدونه این ماجرااز کجا اب خورده😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلممون میخواست از ما بپرسه من یه ماسک زدم خودمو زدم به مری1ی خوابیده بودم صدامم سنگین باورش شد 😐

یه بار دیگه هم میخواستم با دوستم یه جزوه رو برداریم از کتابخونه جا تحیقمون بدیم به معلم گفتم من میرم درس بخونم اونم گفت چه دختر خوبی😂😂😂😂

SHE GOT HER HEAD ON THE CLOUDS 
من رفتم تو یه شرکت کار کنم اسم فامیلمو دروغ گفتم آخه خیلی اونجا باکلاس بود اسم فامیلمم خیلی ضایع بود ...

حالا اسمو فامیلتو چی گفتی😅😂

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈
من رفتم تو یه شرکت کار کنم اسم فامیلمو دروغ گفتم آخه خیلی اونجا باکلاس بود اسم فامیلمم خیلی ضایع بود ...

اخرش چیشد 🤣

منم مدرکمو الکی گفته بودم فوق لیسانس همش ازم مدرک میخواستن میگفتن نگرفتمش هنوز🤣🤣🤣

وقتی آدمای خوب زندگیمونو می پیچونیم  این پیچ زندگی خودمونه که هرز میشه

برا دخترم چندروزپیش هدفون خریدم ۱۲۰ تومن ب شوهرم گفتم خریدم ۵۵۰ تومن خخخخ بیچاره اصلا خسیس نیس خیلی هم دستو دلبازه  ولی نمیدونم چرا این دروغو گفتم چندبرابرقیمت ازش پول گرفتم 😕

من سر یه امتحااااان که اصلا نخونده بودم با کلی خجالت یواشکی به معلمم گفتم دیروز مراسم بله برونم بوده😂😂😂😂😂😂😂

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸
چرا انقد تاپیکهای چرتی میزنید؟؟

😒😒😒😒چراانقد چرت میگی

‏خون در زمین فرو نرفت، روی زمین پخش شد، از زیر هر سنگ جوشید و جوشید و به راه افتاد. هرکس آن را می‌دید، می‌فهمید جایی بی‌گناهی را کشته­‌اند...
 حالا اسمو فامیلتو چی گفتی😅😂

سونیا عباس زاده گفتم دروغ شاخ دار😶هرروز استرس شدید داشتم یه روز یه آشنا بیاد اونجا منو به اسم خودم بلند صدا بزنه آخه شرکت بزرگو اسم رسم داری بود. اتفاقا دقیقا بخاطر اسمم استخدامم کردم تا اسم فامیلمو پرسید وگفتم دقیقا یادمه بهم گفت چه اسم زیبایی داری