2777
2789

سلام

یه برنامه بهم معرفی کنین

برای تل گر  ام 

که فی ل تر شکن نخاد 

مونو ۱

داشتم

الان چند روزه میزنه connecting to pro   xy 

چی نصب کنم

وی پی ان و تل  گرام اصلی نمیخام 😐😫

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم نمیدونم طلاق بگیرم یا نه  فعلا درمانم مهمه  دو سه سالی درمانم طول میکشه . میخوا ...

ببین اینو تابپ کرده بودم، دیدم قفل کردی اومدم اینجا بهت بگم:

حالا من بارها به پدرشوهرم گفتم براش حساب کتاب هم کردم، نتیجه چی شد؟ 

یه جوری حساب میکنه که هرچی به شوهر من داده دو سه بار حسابش میکنه، خونه ای که بنام خودشه ولی ما توش زندگی میکنیم جز پولی که بهشوهرم داده حساب میکنه وقتی میگم بنام خودته که میگه شما دارین نفعشو میبرین! 

از یه طرف هم کرایه ماهیانه شو میگه ماهی اینقد میدم چون اجاره بهم نمیدین! 

عزیزم اینا خودشون میدونن دارن چی میدن به بچه هاشون، ما شوهرامون زبون ندارن که برن حقشونو بگیرن! 

فردا پدرشوهر تو هم مثه پدرشوهر من بهت میگه تو میخوای بگیری که بتونی مهریه تو از پسرم بگیری! 

این راهیه که من رفتم دیگه.... 

نمیدونم چرا با همون سرعتی که مایحتاج زندگیمون داره گرون میشه و به سختی بدست میاد، با همون سرعت فرهنگ و ارزشهامون دارن ارزون میشن و راحت از دستمون میرن.... 😔😒
ببین اینو تابپ کرده بودم، دیدم قفل کردی اومدم اینجا بهت بگم: حالا من بارها به پدرشوهرم گفتم ...

عزیزم ممنونم بابت راهنماییت بله کلا حرف زدن باهاشن جنگ اعصابه و فایدم نداره 

امیدوارم موفق بشی 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

عزیزم ممنونم بابت راهنماییت بله کلا حرف زدن باهاشن جنگ اعصابه و فایدم نداره  امیدوارم موفق بشی ...

خواهش میکنم عزیزم

ان شاء الله خوده آقا امام حسین ع کمکمون کنه و دستمونو بگیره... 

و عاقبتمونو بخیر کنه.... 

چقد به جدایی تمایل داری؟ 

نمیدونم چرا با همون سرعتی که مایحتاج زندگیمون داره گرون میشه و به سختی بدست میاد، با همون سرعت فرهنگ و ارزشهامون دارن ارزون میشن و راحت از دستمون میرن.... 😔😒
خواهش میکنم عزیزم ان شاء الله خوده آقا امام حسین ع کمکمون کنه و دستمونو بگیره...  و عاقبتمونو ...

الهی آمین عزیزم .

برای جدایی از نظر عقلانی میدونم زندگیم فایده نداره و همش سختیه 

فقط بحثای احساسی و علاقه واسم مطرحه چون خاطرات خوبم یادم میاد خوبیای همسرم یادم میاد 

ولی در کل فکر کنم جدا بشم 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

الهی آمین عزیزم . برای جدایی از نظر عقلانی میدونم زندگیم فایده نداره و همش سختیه  فقط بحثای ا ...

آره منم همینطور. 

از پدرشوهرم بیزار شدم، شوهرم هم نمیتونه مستقل باشه.... 

عاقبت درستی واسه این زندگی نمیبینم منم... 

با این استرس ها آدم مریض تر میشه.. 

آره منم همینطور.  از پدرشوهرم بیزار شدم، شوهرم هم نمیتونه مستقل باشه....  عاقبت درستی وا ...

درسته عزیزم .

الان شرایط اقتصادی خیلی سخته .

امیدوارم تصمیم خوبی بگیریم خدا کمکمون کنه .

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

درسته عزیزم . الان شرایط اقتصادی خیلی سخته . امیدوارم تصمیم خوبی بگیریم خدا کمکمون کنه .

ان شاء الله