2777
2789
عنوان

علامت های اولیه بارداری

225 بازدید | 16 پست

دوستان لطفا تجربیاتتون در ابتدای بارداری ب اشتراک بذارید .

بگید علامت های اولیه ک داشتید ک متوجه شدین باردار هستید چی بودن .

ممنون دوستان عزیز.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲ سااال تمام هرماه کلی علامت داشتم و باز باردار نبودم-

ماهی ک باردار شدم ؛ هیچ علامتی ندیدم- ۱۰ روز عقب انداختم-رفتم ازمایش عدد بتام  ۱۸۶۸ بود

میخام بگم ب علامت نیس -

واس من ک اینطور بود

دنیا هزارتا رنگ داره...یکیش سیاهه!
تیر کشیدن سمت راست شکمم،مواقعی که کار سنگین میکردم.. سردرد و یکمم سرگیجه..

آقا من باردار نیستم ولی سمت راستم زیر دلم تیر می‌کشه جدیدا بعضی وقتا ممکنه از تخمک گذاری باشه 

هرکی هرچی دلش میخواد میگه، آخرش میگه من دلم صافه...انگار دل ما فرفریه  

حالت تهوع 

حساسیت سینه

سرگیجه

و...

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

دوستان من الان موعد پریود شدنمه،اما از پنج شنبه لکه بینی دارم دردمم همون درد پریودیه اما از خونریزی خبری نیس فقط لک بینی

پنج شنبه بی بی زدم منفی بود

ممکنه باردار باشم؟