2777
2789
عنوان

یه سریا چقد بدبین و انرژی منفین

116 بازدید | 17 پست

رفتم کلاس تابلوفرش. مربیم یه خانوم چهل سالست... گفتم شوهرم بچه دلش نمیخاد. برگشته میگه حتمانمیخاد از توبچه دارشه. 😐میگه شوهری که یه چی نزنه بنام زنش باید بهش شک کرد... میگم ماشینش بناممه. میگه نه اینازرنگن. ماشین و هی خرید و فروش میکنی. میزنن بنام زن. چراخونه نمیزنه بنامت و.... ازاینحرفا... حالامن هیچی. دلم برا خواهرش سوخت که میگه خواهرمواینجوری راهتمایی میکنم😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مردا با امثال این خانوم نمیتونن زندگی کنن مردا کلا از دو دو تا چهارتا متنفرن احتمالا این خانوم ازین قضیه ضربه بزرگی خورده واسه همین همه رو با یک چشم نگا میکنه

مردا با امثال این خانوم نمیتونن زندگی کنن مردا کلا از دو دو تا چهارتا متنفرن احتمالا این خانوم ازین ...

خییییلی سخت میگیرن. هرچی میگی یه چیز منفی ازش درمیاره. میگه ماشین بنامته چرا میدی دست شوهرت. من بودم نمیدادم😢

وای چه بد بین  بیچاره خودشو اطرافیانش  گوش نده به حرفشا مخصوصا راجب بچه دار شدن

واسه بچه دار شدن پشما م ریخت ازنظرش... یعنی چی آخه که میگه شوهرت حتمانمیخاد ازت بچه دارشه. تازه میگه بهش بگو اینو🙄