2777
2789
عنوان

کیا خیلی خودشیفته ان؟ بگید چرا؟

2181 بازدید | 45 پست

من خودم شدیییید خودشیفته ام، عاشق خودمم، همیشه خودمو لایق بهترینا میدونم به خاطر همین بیشتر قسمتای زندگیم بهترینا برام رقم خورده

کیا این اخلاقو دارن؟بگید چرا خودتونو دوست دارید و زندگیتون چطوره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر تعریفت از خود شیفته اشتباهه 

خودشیفته کسیه کفک میکنه تو همه لحاظاز همه بالاتره و از همه بهتره و.... 

Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒

اسی‌ بد تعبیر کردی تو خیلی ب خودت احترام میزاری ... منم اینطورم ...خودم رو لایق هرچی نمیدونم ...ب خودم احترام میزارم و با هرکسی حرف نمی زنم..البته دوستان بد تعبیر نکنن‌ حرف نزدن با هرکسی نشونه بی احترامی نیست نشونه اینه ک طرف امتحان خودش رو پس داده!!!

خودشیفته نیستم ولی هیچوقت بد خودمو ب دیگران نمیگم

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤