بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حتی شبا تنها میخوابم ولی بخاطر دلتنگی فقط زنگ میزنم بهش گلایه میکنم
اونم واقعا کلافه ست ولی چاره ای نیست برای ساختن اینده ی خوب باید یه مدت سختی کشید
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
پس سعی کن شرایط رو خوب کنی ، من دو سال درگیر دعوا بودم ، اگه بدونی چه عذابی کشیدم ، حتی شروع بارداریم ، اینقدر راه های مختلف رو امتحان کردم تا درست شد خدا رو شکر. تازه من شرایط طلاق رو داشتم . بعد طلاق هم اوضام خیلییییییییی بهتر میشد ولی چون شوهرم رو دوست داشتم جنگیدم
ببين بعد مدتي زندگي عادي ميشه، هركي هم بهت ميگه ما زندگيمون گل و بلبله و صبح تا شب و شبم تا صبح داريم فقط قربون صدقه هم مي ريم و هيچ مشكلي وجود نداره باور كن داره دروغ مي گه، يكنواخت شدن زندگي ما خانوما رو دلسرد و افسرده مي كنه.
کاش شوهرمنم شعور دلداری داشت نه اینکه همش خون به دلم کنه
اگر اینده پسرت برات مهمه
سعی کن درستش کنی
میتونی
یه زن یه ببر وحشی رو با محبت از پا درمیاره ، مرد که جای خود
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.