2777
2789
عنوان

امشب خدا خیلی بهمون رحم کرد

730 بازدید | 10 پست

امشب با برادرامو و مادرم اینا رفته بودیم پارک دختر منو دختر برادرم باهم باز میکردن ما هم اصلا فکرشو نمی کردیم دریچه تیر برق باز باشه یدفه لامپ بالای سر ما خاموش شد دختر داداشم جیغ کشید گفت دستم سوخت خدا خیلی امشب به ما رحم کرد اصلا از ذهنم در نمیاد نگو سیم برق لخت بوده اینم میخواسته دستشون بکنه تو نمیدونم چجوری اینو یه کم گرفته بود داداشم میگفت برق اینا سه فازه خدا رو شکر چیزی نشد اگه برق میگرفتتش میخواستیم چیکار کنیم خانوما تو رو خدا حواستون به اطرافتان باشه اصلا  ما فکرمون به اونجا نرسید که ممکنه یه همچین چیزی اتفاق بیوفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رو شکر بخیر گذشت عزیزم صدقه بدید حتما. پسر همسایه مون ۲۵ سالشه برق گرفته تو باشگاهشون و بنده خدا فوت شده. الان یک هفته اس فوبیا پیدا کردم. پسرم هر جا میره دنبالشم ولی حواسم به پارک نبود. خدا خیرت بده که به ما گفتی. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
میشه مگه بگه دسم سوخت بگیره گرفته دیگه اونم برق سه فاز بگیره ول میکنه مگه

نمیدونم که چجوری گرفته همش دستش و نشون میداد میگفت سوختم برق گرفت ما هم اول فکر کردیم چیزی نیش زده بعدش که دیدیم دریچه تیر برق بازه فهمیدیم