2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان صمیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 42631 بازدید | 5877 پست
قشنگه  ولی چیدمانت عالیه  کی میشه بچه های من بزرگ بشن من یه چیدمان توپ داشته باشم😢😢😢

منم دلم میخادعکس خونمو بزارم اما هم نامرتبه وهم کلا ازخونمون خوشم نمیاد.اصلا مطابق باسلیقه خودم نیس .دوس ندارم بقیه فک کنن بی سلیقه هستم.خخخخخ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دلم میخادعکس خونمو بزارم اما هم نامرتبه وهم کلا ازخونمون خوشم نمیاد.اصلا مطابق باسلیقه خودم نیس ...

بزاربزاراشجال نداره

اگه الماس هم باشی...یه تیکه روتاجمی😍🤩
فداتم خب میگی اذیتت کردن حق داری ولی خب خدایی مادرشوهرم ازمنم بیشتر دل میسوزونه برابچم خیلی دوسش دار ...

معلومه که مادرشوهرتم خیلی خانم.خوبی هستش ازطرفیم خیلی جوونه وخب احتمالا رفتاراش نزدیک به خودته و واسه همین راحتتر هستی.

چرا خونه خودتون نیستین.چون فک کنم خونه دارین.درسته؟

پریا جون اون دری که کنار اشپزخونه که صورتیه  در سرویس و حمام دری که جلوش گله و و پرده داره د ...

در که پرده داره نمیگم

یه در دیگه هست پشت گلا در راستای اشپزخونه قهوه ایه اونو میگم  

زمانی پخته میشوید که میفهمید نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشان دهید یا به هر حرفی پاسخ دهید
منم دلم میخادعکس خونمو بزارم اما هم نامرتبه وهم کلا ازخونمون خوشم نمیاد.اصلا مطابق باسلیقه خودم نیس ...

بچه دارن همینه دیگه برعکس میگن بچه داری خونت تمیز باسه جای تعجبه باز اگه بچه شیطون باشه پسر کوچیکم شیطونه همه چیز رو دست میزنه بزرگتره اصلا

ما میدونیم که تو خیلیم با سلیقه ای عزیزم

زمانی پخته میشوید که میفهمید نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشان دهید یا به هر حرفی پاسخ دهید