منم هنوز ندارم همیشه شوهرم میگفت بنویسم بگیری میترسیدم یکم دیر قبول بشم شوهرم هی مسخره کنم کابوسم بو ...
امتحان هاش کاری نداره ترست بی مورده من اون موقع نامزد بودم شوهرم واسه کادو تولدم کلاس ثبت نامم کرد شب امتحان ایین نامه اصلی هم تولدم بود با دوستم رفتم خرید گفتم فوقش قبول نمیشم دفع بعد امتحان می دم سر جلسه امتحان بین اون همه زن و مرد فقط من قبول شدم 🤷♀️🤷♀️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه ک بدنیامیاد ۱۰روز بعدش ک میبرن حمام جشن میگیرن چه میدونم فک کنم اینجوری باشه ولی جدیدا یک ماه دو ...
چجالب این مراسم و توتالار میگیرین🤔مابهش میگیم آب ده بچه توخونه میگیریم فقط خانوما اونم نزدیک
پدر پشتمشکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغمتو همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام وببوسم ولی هیچوقت رومنمیشد خجالت میکشیدم روزی که توسردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه وچنددقیقه بی وقفه پاهاش وبوسیدم بدون هیچخجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتوننذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحمنیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀
منم هنوز ندارم همیشه شوهرم میگفت بنویسم بگیری میترسیدم یکم دیر قبول بشم شوهرم هی مسخره کنم کابوسم بو ...
فکر کن اون همه مرد یکی یکی اسمشون می خوند می گفت ردین 😂😂 فقط منو یه خانم دیگه و دوتا مرد دیگه بودیم سرهنگ گفت بین شماها فقط یه نفر قبول مرد ها گفتن ما هستیم حتما سرهنگ گفت نه خانم هست اون خانمه گفت پس منم
امتحان هاش کاری نداره ترست بی مورده من اون موقع نامزد بودم شوهرم واسه کادو تولدم کلاس ثبت نامم ...
من خیلی استرس امتحاناش و دارم چون شوهرم بجا تشویق منتظراتو که مسخرم کنه ولی خب خودش گفت باید بگیرمزودتر منم مرداد تولدم بهم گفت بجاکادوتولد ثبت نامت میکنم خوشبحالت کاش منم همینطور قبول بشم
پدر پشتمشکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغمتو همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام وببوسم ولی هیچوقت رومنمیشد خجالت میکشیدم روزی که توسردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه وچنددقیقه بی وقفه پاهاش وبوسیدم بدون هیچخجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتوننذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحمنیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀
فکر کن اون همه مرد یکی یکی اسمشون می خوند می گفت ردین 😂😂 فقط منو یه خانم دیگه و دوتا م ...
افرییین چکیفی کردی😍😍
خانوما نظر بدین با این مانتو شال و شلوار سفید بهتره یا مشکی؟ یا چه رنگ دیگه ای. از طرحای شلوغ و رن ...
سفید خوبه ولی خیلی جلب توجه میکنه من ندوست مشکی کمتر تودید