بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچی نمیگه؟ مثلا بابا یا دده؟ همینارم.بگه بسسه دیگه دوهفته ای هست که پسرمن هرچی میگیم.مثل طوطی تک ...
نه یمدت میگفت بابا دد به به تا تا دیگه الان هرچی میگم لجمیکنه نمیگه البته تموم کاراش و دیر انجام داد نگران نیستم فقط دوست دارم زودتر حرف بزنه حس میکنم حیلی شیرینه تام ونصب کردم یکم بااون میگه دد اونم تکرار میکنه اخه عزیزم ایشالله پسرت اذیت نشه واقعا ولی خب یه فردا یکم پاش دردمیگیره کمپرس سرد وحتما براش بزار عصرهم بابازی و شوخی سعی کن یکم راه ببریش تاثیر داره
پدر پشتمشکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغمتو همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام وببوسم ولی هیچوقت رومنمیشد خجالت میکشیدم روزی که توسردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه وچنددقیقه بی وقفه پاهاش وبوسیدم بدون هیچخجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتوننذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحمنیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀
منم هنوز ندارم همیشه شوهرم میگفت بنویسم بگیری میترسیدم یکم دیر قبول بشم شوهرم هی مسخره کنم کابوسم بو ...
نه بابا قبول میشی دفعه دومم قبول بشی خوبه خیلی ازهمین اقایونم دفعه اول که قبول نمیشن.تئوریش هم که خیلی اسونه اگه کتابشو خوب بخونی همون دفعه اول قبول میشی.