2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان صمیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 42649 بازدید | 5877 پست
اخه چراپسرم انقد شیطونه وااای خدا یه لحظه تواتاق بودم دیدم صداش نمیاد رفتم میبینم لاکم و روفرش لباس ...

اوووف پسرمنم همینطوره ،یه لحظه اروم.و قرار نداره.پاشومیزاره روی دستگیره های دراور و کمد میره بالا.نزدیک بوده چندبار دراور برگرده روش.یعنی یه ثانیه خم نمیتونم تنهاش بزارم

به شوهرم گفتم یه چندبار دوباره دوره ببینم  چندبار باز تنهایی بدون بچه ها رانندگی میکنم باز بعد ...

اگر خواستی دوباره دوره ببینی بهتره با ماشین خودتون باشی مطمئن باش با همون یکی دو جلسه ترست میریزه بعد با بچه ها براحتی بشین پشت فرمون ... 

خیلی دلتنگ توام .... نمیخوای برگردی ؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همین یه کلیپ و دیدم  براکهکیلویه بودالان دیگه نمیشه ب چیزی اعتماد کرد اون از ری دیروز که بچه ...

الان یکی از آشناها قناده تو قنادی که کار میکنه برای استفاده خودش وآشناهایی که میان سراغش خودش درست میکنه به دست کسی هم نمیده

یه نظر بدین چندوقت دیگه عروسی داریم‌میخوام لباس مجلسی بگیرم چی بگیرم بنظزتون از پیراهن خسته شدم کت سارافونم دارم نمیخوام دیگه ی تیپ شیک و ناز میخوام

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀
کلا باید بدونی که تو هردستوری وقتی میگه پیمانه یعنی  به اندازه لیوان فرانسوی  اگه پیمانه ...

دارن واقعا؟ ایندفعه میخرم باقالب

اگه الماس هم باشی...یه تیکه روتاجمی😍🤩
اگر خواستی دوباره دوره ببینی بهتره با ماشین خودتون باشی مطمئن باش با همون یکی دو جلسه ترست میریزه بع ...

اره گفتم یه جلسه با ماشین اموزشی چند جلسه با ماشین خودم خدا کنه بتونم بیشتر برای اینه که آذر ماه عروسی خواهرزادمه باید رانندگی کنم برای خرید که نمیشه همش به شوهرم بگم هم اینکه بچه ها رو ببرم پارک غروب 

حتما امروز غروب زنگ میزنم به مربی

الان یکی از آشناها قناده تو قنادی که کار میکنه برای استفاده خودش وآشناهایی که میان سراغش خودش درست م ...

ولی من خیلی میرم کارگاه شوهرم اینا خدایی یبار کثیفی چیزی ندیدم خیلیییی حساسه خیلی همیشه هم مصرف روزانمون براخودمون از کیک و شیرینیای خودش میاره فقط

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀
دقیقا تاقبل ازبچه خیلی راحتتره.من واقعا خداروشکرمیکنم که قبل ازبچه رفتم گواهیناممو گرفتم .چون همیشه ...

اینکه خود زن از پس کاراش بربیاد و با ماشین هر جایی خواست بره و نیاز نیست به شوهرش بگه خودش اعتماد به نفسو بالا میبره 

خیلی دلتنگ توام .... نمیخوای برگردی ؟؟
اوووف پسرمنم همینطوره ،یه لحظه اروم.و قرار نداره.پاشومیزاره روی دستگیره های دراور و کمد میره بالا.نز ...

اره اینکارم‌میکنه پسرم واقعا نمیشه تنهاشون گذاشت راستی پسرت صحبت میکنه پسرمن هنوز چیزی نمیگه

یه نظر بدین چندوقت دیگه عروسی داریم‌میخوام لباس مجلسی بگیرم چی بگیرم بنظزتون از پیراهن خسته شدم کت س ...

امه عروسی دارین من دلم خواست ولی منم ۲۳همین ماه ده حمام دوستم دعوتم توتالار

اگه الماس هم باشی...یه تیکه روتاجمی😍🤩