یه نظر بدین چندوقت دیگه عروسی داریممیخوام لباس مجلسی بگیرم چی بگیرم بنظزتون از پیراهن خسته شدم کت سارافونم دارم نمیخوام دیگه ی تیپ شیک و ناز میخوام
پدر پشتمشکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغمتو همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام وببوسم ولی هیچوقت رومنمیشد خجالت میکشیدم روزی که توسردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه وچنددقیقه بی وقفه پاهاش وبوسیدم بدون هیچخجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتوننذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحمنیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀
اگر خواستی دوباره دوره ببینی بهتره با ماشین خودتون باشی مطمئن باش با همون یکی دو جلسه ترست میریزه بع ...
اره گفتم یه جلسه با ماشین اموزشی چند جلسه با ماشین خودم خدا کنه بتونم بیشتر برای اینه که آذر ماه عروسی خواهرزادمه باید رانندگی کنم برای خرید که نمیشه همش به شوهرم بگم هم اینکه بچه ها رو ببرم پارک غروب
الان یکی از آشناها قناده تو قنادی که کار میکنه برای استفاده خودش وآشناهایی که میان سراغش خودش درست م ...
ولی من خیلی میرم کارگاه شوهرم اینا خدایی یبار کثیفی چیزی ندیدم خیلیییی حساسه خیلی همیشه هم مصرف روزانمون براخودمون از کیک و شیرینیای خودش میاره فقط
پدر پشتمشکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغمتو همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام وببوسم ولی هیچوقت رومنمیشد خجالت میکشیدم روزی که توسردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه وچنددقیقه بی وقفه پاهاش وبوسیدم بدون هیچخجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتوننذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحمنیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀