2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان صمیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 42652 بازدید | 5877 پست
تو کدبانویی عزیزم من اصلا به ندرت پیش میاد واسه خودمون دوتایی خورشت درست کنم یا غیر خورشتی میذارم ...

مرسی گلم🤗

😳😳😳😳 خب به انداااااااززززه درست کن خواهررر

بیهوده نگردید به تکرار در این شهر؛ او طرز نگاهش بخدا شعبه ندارد 😍😍❤
دست و پات قاطی میشه عالی اومدی مردم از خنده 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 خورشی باشه شب میذارم ارام پز سوپ پسرم ...

اره بخدا همش هول میشم 😂😂😂😂

نوش جونتون😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سللللللللام من گوشی خریدم😁😁😁😁 البته شوهرم خرید واسم ۲۷ تیر تولدمه یجورایی کادو تولد 

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  
سللللللللام من گوشی خریدم😁😁😁😁 البته شوهرم خرید واسم ۲۷ تیر تولدمه یجورایی کادو تولد 

سلااااااام چی خریدی؟😍😍😀😀 مبارکه

سلااااااام چی خریدی؟😍😍😀😀 مبارکه

A50سامسونگ وای وای مادر شوهرم داشت دق میکرد زنیکه حسود 😁😁😁

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  

سلام اطلسی جون مبارکهههه

دخمل ناناست چطوره😍😘😘😘

ماکه در سایه ی خورشید 🌞معذب بودیم، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🌚