الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم چه سخت درکت میکنم من تا دیروز حالت تهوع داشتم امروزم تا حدودی بتام هم خوبه احساس خستگی و ...
ایشالله ک بزودی صدای قلبشو بشنوی. ولی دوستانه میگم هشت هفتگی دیگه انتظار میره جنین دیده شه و قلبش بزنه. ا گه بعد چند وقت تغییری تو سونو ندیدی خطرناکه سعی نکن زیاد تو دلت بمونه
اره عزیزم من فقط شیاف خارجی استفاده کردمو استراحت ،توکلت به خدا باشه هر چی خیرو صلاح همون میشه نه این دکترا که بیشترشون با پول فقط مدرک گرفتن ده بار بیشتر بمن گفتن دارن بچهات سقط میشن ،یا خارج رحمه یا جنینی دیده نشدو...
مهلت آخرم هفته بعده از خدا میخوام توان تحملش رو بهم بده؛ خودم رو نبازم
عزیزم کاملا درکت میکنم ولی با خودت بگو خیره هر چی بشه چ بمونه چ نمونه. من قبل عید سقط داشتم الان دوباره باردارم یعنی تا ماه دیگه ک میخوام برم سونو قلب هزار بار میمیرمو زنده میشم دفعه پیش اصلا دغدغه قلب نداشتم ولی الان واقعا میترسم.