2777
2789
عنوان

بوده کسی که گفته باشن رشد جنین متوقف شده ولی بعد قلبش بزنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16080 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چقد دلم گرفت اینجوری نوشتی.امیدت بخدا باشه بگو اگر به صلاحمه برام نگهش دار.بایه دکتردیگه مشورت ...

عزیزم شما خودت بارداری؛ ببخش ناراحتت کردم

دست خودم نیست؛ انگار داره بخشی از وجودم میره؛ حای دو تا سلول... بخشی از روحمه

عزیز دلم خیلی می فهممت؛ میدونم چی کشیدی و چی می کشی؛ انشالله به زودی این روزها بگذره؛ عمر سختی کوتاه ...

4 سال تموم دنبال یه معجزه بودم 

ده اردیبهشت ک تستم مثبت شد انگار خدا دنیا رو بهم داد 

زندگیم با شوهرم قشنگ شد ولی خیلی زود تموم شد... 

خاله من 8 سال بچه دار نشد بعد هشت سال حامله شد تو 7 ماهگیش قلب بچه دوروز نمیزد و بستری شد واسه سقط 

ولی نمیدونم چی شد چی نشد خلاصه زایمان کرد و الان پسرش 4 سالشه خیلیم سالمه 

حالا نمیدونم معجزه شد یا دکترا اشتباه کرده بودن 

عزیزم میشه دقیقا بگی چه هفته هایی و با کدوم سونو من الان هفته هشتم و خونریزی ام شبیه پریود با شدت ک ...

من الا ۱۷ هفتم ولی از هفته ۶ لک بینی داشتم که سونو واژینال هم بچرو دید هم قلبشو هم هماتومو دوهفته دیگش تشخیص داد

خدایا بچهامو به خودت سپردم
اگر بحث امتحان باشه! قبول میکنم ک حداقل تو یه سالگیش و یا بعد از ب ثمر نشستن داغش رو دلم نمونه!...&n ...

وای خدا اون روز رو برای هیچ بنده اش نیاره

برای هیشکی...

خدایا بنده هات رو هرگز اینطور امتحان نکن

داغ فرزند رو هیشکی نبینه

اگر پوچ باشه یعنی مشکل کروموزومی بوده تشکیل نشده اگرم تشکیل شه ک خوش ب حالت!راضی باش ب رضای خدا ببین اینجا خانومایی هستن ک بچه هاشونو مجبورن تو ۴ ماهگی سقط کنند شما ک چیزیم فعلا تشکیل نشده انشالله که خیر باشه غصه نخور تو تنها نیستی خیلی ها این استرسارو کشیدن 

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
عزیزم شما خودت بارداری؛ ببخش ناراحتت کردم دست خودم نیست؛ انگار داره بخشی از وجودم میره؛ حای دو تا س ...

چون باردارم ناراحت شدم منم دومیم هس خیلی سخت باردارشدم ازهمون اول بهش دل بسته م غربالگریام مشکل داشت دکترا براحتی میگفتن نگران نباش مشکلی داشته باشه مجوز سقط بهت میدیم سقط میکنی راحت میشی.هربار این جمله رومیگفتن نابود میشدم اخه مگه راحته ادم دل بکنه مخصوصا اینکه کم کم تکون خوردناشو حس میکردم همش باصدای بلند گریه میکردم میگفتم خدایا دل کندن ازاین بچه برام سخته خودت یکاریش بکن.خداروشکرجواب ازمایشهاش خوب بوده تاالان اما بازم مشکلاتی هس که امیدم فقط بخداست.بخاطر همین درک میکنم چی میگی