2777
2789

من دیدم یکی از خانومای این جا امضا اینه 

که هومیوپاتی سلامتی تو مدیونتم 

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام اره من زیر نظر هومیوپاتی هستم برا همه چیز عالیه مخصوصا یوبوست و استخون درد افسردگی تنبلی و...اینا خودم بودم 

اگه میخوای زندگیت رو بسازی...اول باید بدنت رو بسازی...  وزن فعلی 78وزن هدف 55....قد 160
سلام اره من زیر نظر هومیوپاتی هستم برا همه چیز عالیه مخصوصا یوبوست و استخون درد افسردگی تنبلی و...ای ...

سلام عزیزم میشه بدونم چند دوره داروهاشو خوردین شوهر و پسر من چهارماهه دارن میرن هنوز اثری ندیدن

خدایا شکرت که در 99/9/9 مامان سرطان رو شکست داده و سالمه😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘
سلام اره من زیر نظر هومیوپاتی هستم برا همه چیز عالیه مخصوصا یوبوست و استخون درد افسردگی تنبلی و...ای ...

خواهرجان خوب شدی

من تنبلی تخمدان دارم و دنبال درمان بی ضرر هست چون میگن داروهاش شیمیایی نداره و درمانش قطعی هست

دکترا که میگن باید یه عمر داروی شیمیایی بخوری که داروهاش هم گرونه و هم عوارض داره

واسه همین دلم میخواد برم دنبال یه روش درمان قزعی و بی ضرر

شما پزشکتون برای تهران هست؟؟؟

من هنوز هستم اتفاقا فردا هم نوبت دارم..من شیرازم..الان دوساله زیر نظرش هستم از وقتی باردار بودم. .من که برام عالی بوده باید چیزایی که میگه رو رعایت کنی

اگه میخوای زندگیت رو بسازی...اول باید بدنت رو بسازی...  وزن فعلی 78وزن هدف 55....قد 160
دارو نیستن شبه دارو هستن اگه ضروری نیست نرو دنبالش پی یه راه دیگه باش

ضروریه چون این بیماری خیلی اذیت میکنه و درمان پزشکی دکترا جواب قطعی نداره میگن تا مدت طولانی باید داروها رو بخوری که خود داروهاش کلی عوارض داره و خیلیم گرونن

شنیدم تو این علم درمان قطعی هست و چیزای شیمیایی هم نمیدن