2777
2789

بچه ها من هفته 25 هستم و هم تو اینترنت زده واسه هفته 25 باید 6،7 کیلو اضافه کرده باشین حداقل

هم دکترم گفت وزن اضافه نکردی آنچنان...از اول تا الان همش 2 کیلو اضافه کردم ب زور

چیا بخورم خیلی وزن اضافه کنم؟!

وعده های غذاییم فقط شام و ناهاره

یکمم اوت وسط مسطا میوه اینا میخورم

همین

پسرم عشقمه😍همسرم زندگیم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یکم و مکم نداریم باید تا میتونی بخوری که وزن بگیری عزیزم...میوه هم زیاد بخور...قرص مولتی ویتامین هم فراموش نشه!برامن که موثر بود...

من خودم هر سری که میرم مطب۳کیلو اضافه کردم...

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕

مشکل من اینه و تو شهر غریب همش تنهام

شباهم اکثرا شوهرم شبکاره بخاطر همین همش بیدارم شبا و صب ها همش خواب و حوصلمم نمیاد پاشم چیزی بخورم...

وعده های غذاییم خیلی کمه

اگه تو اینجور مواقع یکی پیشه ادم باشه و یچیز درست کنه بده ادم بخوره خیلی خوب میشه😢😢😢😢

پسرم عشقمه😍همسرم زندگیم😍
خب یکم و مکم نداریم باید تا میتونی بخوری که وزن بگیری عزیزم...میوه هم زیاد بخور...قرص مولتی ویتامین ...

وای ماشالا خوشبحالت عزیزم😢

اره مولتی ویتامینو ک از هفته ی اخره ماه  4 دارم میخورم

پسرم عشقمه😍همسرم زندگیم😍
بببن صبحانه کره، خامه بخور، تخم مرغ با کره درست کن مویز و مغزجات زیاد بخور شیر هم پرچرب  همه ا ...

صبحانه اصلا نمیخورم 😔 میگم ک چون شبا بیدارم ، بخاطر همین صب ها نمیتونم پاشم اصلا

3،4 بعدظهر بزور پامیشم 😑 و یچیزی میخورم

پسرم عشقمه😍همسرم زندگیم😍