2777
2789
وای چه جالب اصلا نشنیده بودم دوخت روسری.میشه عکس پارچتوبدی؟چه پارچه هایی برا روسری خوبه؟هزینش چقده

یک سری پارچه ها من دیدم باید در اندازه شال یا روسری باید بخریشون. اونا طرح دار هستن بعد دور دوزی بشن. وگرنه میشه پارچه ساده رو هم میشه دور دوزی کرد در هر اندازه ای که دوست دارین.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بزرگ در نمیاد؟

من خودم قبل عید تولید میکردم فقط برا خودم این قواره رو دوختم با دامنش خوبه ولی خوب بزرگه میتونم راحت بپیچمش از جلو گره بزنم

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
مرسی عزیزم با کریشه میشه؟

باید  تا کنی بندازی رو سرت اگه از مدل وایستادنش خوشت اومد اره میشه

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
وای چه جالب اصلا نشنیده بودم دوخت روسری.میشه عکس پارچتوبدی؟چه پارچه هایی برا روسری خوبه؟هزینش چقده

من همیشه رسریخام رو خودم میدوزم محجبه هستم با ساق دست بعضا دامن و سه تا از روسریهام جانماز مسافرتی هم داره

بخوام بخرم بالای دویست میشه ولی با هزینه خیلییییییی کمتر از این حرفها میدوزم ی روسری دارم پارچه اش رو خریدم متری شش تومن هر کی میبینه میگه از کجا خریدی 

من همیشه رسریخام رو خودم میدوزم محجبه هستم با ساق دست بعضا دامن و سه تا از روسریهام جانماز مسافرتی ه ...

چه خوب من اولین باره میخوام بدوزم 

روسریهاتون معمولا عرضش چنده؟

خانما من میخوام برم خیاطی برم یادبگیرم دوره نازک دوزی بعد گفتن شهریه اش دومیلیون وهفتصده به نظره شما می ارزه بعد اینکه نازک دوزی چیا یاد میدن؟

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  
خانما من میخوام برم خیاطی برم یادبگیرم دوره نازک دوزی بعد گفتن شهریه اش دومیلیون وهفتصده به نظره شما ...

شومیز شلوار مانتو دامن

بیشتر چیزارو یاد میگیری ولی هزینشو نمیدونم