2777
2789
آره من فقط هم برا خودم خیاطی میکنم هر چند مادرشوهرم خبر نداره اگه بفهمه اولن ک ول کن نیست ثانیا میگه ...

اره کیفش به کم کار کردنه😁وگرنه ادم کمرش داغون میشه که

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دامن ها و بالاتنه و انواع یقه ها. و طراحی لباس و دوخت

ینی مانتو اینچیزا یاد نمیدن؟

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

این پارچه منه.کریشست اون گلو مرواریدام برا تزییناتش.دادم این مدل مانتورو برام بدوزن.احساس میکنم اشتباه انتخاب کردم پارچمو😑

بنظرم باید اینطور مدلی انتخاب میکردم

دردم از یار است و درمان نیز هم
آخه صد مدل حریر داریم مثل هم نیستن که اسمشو یادته چه کار جالبی کردی  ولیی منم دوست دارم

ژورژت و ساده هارو کرپ حریر

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
آره من فقط هم برا خودم خیاطی میکنم هر چند مادرشوهرم خبر نداره اگه بفهمه اولن ک ول کن نیست ثانیا میگه ...

من پارسال روسری تولید میکردم مادرشوهرم هی غر که چش تو در نیار امسال درس می خونم هر غر که چرا کار نمیکنی هر کاری کنی اینا حرف خودشونو میزنن

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻

کارخوبی میکنی.من اصلانمیتونم استرسشوتحمل کنم نکنه پارچه خراب شه نکنه به موقع نرسونم نکنه بدشه

دردم از یار است و درمان نیز هم