2777
2789
شومیز شلوار مانتو دامن بیشتر چیزارو یاد میگیری ولی هزینشو نمیدونم

مرسی 

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب من اولین باره میخوام بدوزم  روسریهاتون معمولا عرضش چنده؟

من اگه بخوام ساق دست بگیرم صد وبیست ک بقیه اش رو ساق بزنم اگه نه مش رو روسری میکنمدیعنی عرض پارچه هرچی باشه همونقدر هم میخرم ک مربع بشه دور تادورش رو یا دست دوز میکنم یا ربانهایی ک قلاب دوزی اند یا با چرخ لبه دوزی میکنم

خانما من میخوام برم خیاطی برم یادبگیرم دوره نازک دوزی بعد گفتن شهریه اش دومیلیون وهفتصده به نظره شما ...

دامن ها و بالاتنه و انواع یقه ها. و طراحی لباس و دوخت

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
چرا زیر چادر بد وایمیسه؟😟

نه منطورم این بود ک اگه جایی بخوابم بدوندچادر بپوشم این رو نمیپوشم چون زمینه اش مشکیه ب نطرم فقط با چادر قشنگه

من جزو اون دسته از خانومایی هستم ک همیشه تو روسریهام طلق میذارم باید اعتراف کنم قبلا ک طلق مد نبود من مقوای روزنامه دیواری برش میزدم میذاشتم🙈🙈🙈

من همیشه رسریخام رو خودم میدوزم محجبه هستم با ساق دست بعضا دامن و سه تا از روسریهام جانماز مسافرتی ه ...

چه خوب واقعا خیاطی هنره.من بلدنیستم.یه پارچه گرفتم 140 براش لایه خریدم 30تومن.60تومنم خیاط.15تومنم گلو نگین.245تومن شد یه مانتوبرام.ولی شماخودتون میدوزیدکمترمیشینه

دردم از یار است و درمان نیز هم
تولید کردی یعنی چی چه جنسایی میشه معرفی کنی

من حریر میزدم با ست ساق یا دامن یا پاپوش

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
قواره 1ونیم دوختین؟منم تقریبا بزرگ دوس دارم

برا خودم یکو نیم ولی سری تولید ۱۲۰ بود

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
چه خوب واقعا خیاطی هنره.من بلدنیستم.یه پارچه گرفتم 140 براش لایه خریدم 30تومن.60تومنم خیاط.15تومنم گ ...

آره من فقط هم برا خودم خیاطی میکنم هر چند مادرشوهرم خبر نداره اگه بفهمه اولن ک ول کن نیست ثانیا میگه باید برای بیرون هم کار کنی کمک خرج بشی هرچند من خودم از نظر مالی مستقلم ولی دوست ندارم چشم و چالم رو بذارم برا خیاطی