2777
2789
عنوان

پاکسازی صورت

1331 بازدید | 18 پست

سلام خانما،من میخوام تو خونه پاکسازی صورتمو انجام بدم، آخه تو آرایشگاها مبلغ زیادی بابتش میبرن،اگه ازبینتون کسی هست که آرایشگرباشه یا تو این زمینه اطلاعاتی داشته باشه ممنون میشم کمکم کنید

صورتتو تمیز بشور با شوینده ماسک حبابی اوتی یا ده دقیقه بخور صورت ک پوست کاملا نرم شه اسکراب درآور ...

ادامه پست شما 

بوخور با بابونه

بعدش پیلینگ یا همون تیرکمدون جوش هارو خارج کرده 

بعد اسکراب که با ی قاشق چایخوری نشاسته و یک قاشق غذا خوری شیر بعد ۱۵ دیقه شسته بشه 

بعدش گلاب اسپری کن و بخوااااب 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادامه پست شما  بوخور با بابونه بعدش پیلینگ یا همون تیرکمدون جوش هارو خارج کرده  بعد اسک ...

گلاب درشت مولکوله نباید روی پوست بمونه...اولا باید گلاب اصل باشع ک گیر نمیاد اصلش..فیکش پوستو تیره میکنه...و دوم اینکه اگرهم میزنن روی پوست باید بعد از چند دقیقه شسته بشه

ادامه پست شما  بوخور با بابونه بعدش پیلینگ یا همون تیرکمدون جوش هارو خارج کرده  بعد اسک ...

الان اینایی ک گفتی یعنی چی 😁😁 من اصلا نمیدونم پیلینگ چیه از کجا بخرم قیمتش چنده همینطور اسکراب تا حالا نگرفتم اونم ممنون میشم قیمتش و مارک خوب معرفی کنی 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   
الان اینایی ک گفتی یعنی چی 😁😁 من اصلا نمیدونم پیلینگ چیه از کجا بخرم قیمتش چنده همینطور اسکراب تا ...

اسکراب که توضیح دادم همون نشاسته و شیر یا ماست هستش 

پیلینک لوازم ارایشی ها دارن بزنی نت میبینی پیلینگ چیه و استفادشو 

الان اینایی ک گفتی یعنی چی 😁😁 من اصلا نمیدونم پیلینگ چیه از کجا بخرم قیمتش چنده همینطور اسکراب تا ...

ببین عزیزم اول باید نوع پوستتو تشخیص بدی ک چیه...اگه جوش فعال داری ک اصلا انجام نده هیچکدومو...اونارو درمان کن

بسته ب نوع پوستت شوینده و تونر مناسب بگیر

بخور ک بلدی یا بجاش ماسک حبابی اوتی ک عالیه

اسکراب هم یه جور شویندس ک توش دونه های درشت داره پوستو ماساژ میده و تمیز میکنه یا ماسکای اسکرابی مثل شکر فریمن یا کانی الماس فریمن بزن 

بعد از اون پوست دیگه نرم و بازه...تیرکمدون بگیر از فروشگاه ها سرسیاهارو فشار بده باهاش میزنن بیرون راحت 

بعدشم دیگه یه تونر بزن ک پی اچ پوستت تنظیم شه و یه آبرسان

تمام

ببین عزیزم اول باید نوع پوستتو تشخیص بدی ک چیه...اگه جوش فعال داری ک اصلا انجام نده هیچکدومو...اونار ...

پوستم مختلطه،اول باید صورتمو ۱۰ دقیقه بخور بدم،بعد اسکراپ بزنم؟بعداز اسکراپ تونر و بعد هم آبرسان؟منظورتون از اسکراپ همون ماسکهای شنی هست؟واسه تونر به من گفتن از ترکیب گلاب و گلیسرین و روغن نارگیل استفاده کنم؟و برای آب راسان خزار رو رنده کنم و آبش رو به صورتم بزنم،درسته؟

ببین عزیزم اول باید نوع پوستتو تشخیص بدی ک چیه...اگه جوش فعال داری ک اصلا انجام نده هیچکدومو...اونار ...

اگه ممکنه مراحلش رو کامل واسم توضیح بدید همراه با مارکشون و قیمتا