2777
2789
عنوان

لطفا صادقانه جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1149 بازدید | 143 پست
خدا رو شکر. من بچه ندارم. میخواستم اقدام کنم. امضات رو خوندم. والا دودلم  ولی دلم میخاد ول ...

نترس 

حس فوق العاده ایه 

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
هنوزم نفهمیده که ایراد از خودشه هنوزم حق به جانبه

اینم همینه 

دفعه آخر سر یه بحثی تو خونه برگشته داد میزنه میگه انشالله همتون بمیرید من راحت بشم

خواهر کوچکترم هم گفت تو یه نفر بمیری که همه ی ما راحت بشیم چرا ما بمیریم

پررو برگشته میگه من حیفم شما بمیرید که بی خاصیتید😂😂

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینقد عصبی و بداخلاقی بخاطر دوران بچگی م چون همیشه دعوا میشدم وکتک می‌خوردم الآنم با بچه هام همش دعو ...

خیلییییی باید رو خودت کار کنی نذار بچه هات همون زندگی تلخ رو دوباره تجربه کنن

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

من پدرم خوب بود زحمت کش.

مامانم کل عمرش در حال حسادت و فتنه و دعوا درست کردن.

رابطه بچه هاش به جا نزدیک کردن به هم زده. پنج تا بچه ایم هر کدوم یک گوشه حیرون 

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟
بله من یادمه ارزوم این بود پدرم بمیره اما ماشالا هنوز زندس روزشماری میکردم براش خیلی دردناکه

واقعا منم بخدا همینحوریم حتی الآنم همینطوری هستم گاهی دلم میگیره اما واقعا دست خودم نیست خیلیی به من بدی کرد حتی پول از شوهرم موقعی که ورشکسته شد گرفت الان که وضعش خوب شده هم نمی‌ده 

اینم همینه  دفعه آخر سر یه بحثی تو خونه برگشته داد میزنه میگه انشالله همتون بمیرید من راحت بشم ...

خخخخ بندگان خدا ادم هم دلش میسوزه هم حرص میخوره

خواهر من ۱۰۰ تا شوهرم بکنه همینیه که هست

خیلییییی باید رو خودت کار کنی نذار بچه هات همون زندگی تلخ رو دوباره تجربه کنن

خیلی دوست دارم بخدا اصلا دست خودم نیست همش برا چیزای الکی دعواسون میکنم بعدم تو دلم آرزوی مرگ بابام میکنم که مسببش

اسی با خواهر برادرها چطور رابطه داری? من نه اصلا فقط یک ابجیم اونم کم 

من یه ابجیمو دوس دارم

اون یکی ظلم بود خون همه ماهارو تو شیشه کرده

برادرم ندارم

اینی که ظلم شده الان همون خواهری بود که بین منو او فرق میگذاشتن 

و الان شده وحشی که همه رو پاره میکنه

الانم 31 سالمه. از مادرم متنفرم اونم از من. بابام فوت شده

ای وای ای وای .....عزیزم اعصابم خورد چرا یه مادر نباید مسئولیت خودش روبه نحو احسن انجام بده خیلی خیلی ناراحت شدم خیلی دلم به درد اومد

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
خیلی دوست دارم بخدا اصلا دست خودم نیست همش برا چیزای الکی دعواسون میکنم بعدم تو دلم آرزوی مرگ بابام ...

باید با مشاوره خودتو ارام کنی 

خخخخ بندگان خدا ادم هم دلش میسوزه هم حرص میخوره خواهر من ۱۰۰ تا شوهرم بکنه همینیه که هست

من دلم براش میسوزه ،سر اشتباهات دیگران داره آسیب میبینه. خودشم که خوشحال نیست از این وضعیت .خدا به راه راست هدایتشون کنه انشاالله 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
ای وای ای وای .....عزیزم اعصابم خورد چرا یه مادر نباید مسئولیت خودش روبه نحو احسن انجام بده خیلی خیل ...

منم مقصرم میدونم 

ولی خب ...

ببخشین ناراحت شدین

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟
من دلم براش میسوزه ،سر اشتباهات دیگران داره آسیب میبینه. خودشم که خوشحال نیست از این وضعیت .خدا به ر ...

انشالا اما من امیدی نمیبینم