2777
2789
عنوان

لطفا صادقانه جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1149 بازدید | 143 پست
مشکل بچه های دهه شصت از کودکی کلید خورده تا الان😓

همین طوره

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من پر از عقده ام. چون با خواهرم یک سال و نیم فاصله داشتم. اون بور و سفید و چشم رنگی بود من سبزه و چشم قهوه ای. هیچ وقت نذاشتن موهام بلند بشه اطرافیان کمتر منو دوست داشتن حتی میومدن دنبال اون ،میبردنش پارک و .. منو نمیبردن. حتی مادر پدرم هم اونو بیشتر دوست داشتن چون زیبا بود. داییم یه بار اومد خونمون. مامانم به اون پیراهن گلدار پوشوند موهاشو شونه کرد گل زد بهشون عطر زد بهش .منم گوشه اتاق نشسته بودم نگاه میکردم. داییم اونو با خودش برد پارک. من تا سر کوچه رفتم دنبالشون.  بعد با گریه برگشتم خونه. این صحنه هنوز یادم میاد قلبم درد میگیره.فقط ۷ سالم بود

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
چه جالب یعنی پدر و مادر بسیار مهربون و دلسوزی داشتید؟

بله ...واینکه روحیه بازیگوش و کودکانمو راحت بروز میدادم ...الان دیگهونمیشه😃

خدایا... حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد💚💚🍃الله 

نه خوب نبود.‌من خیلی شر شیطون بودم خیبیییلی ..مامانم ۳تا بچه پشت سرهم دنیا اورده بود اعصاب دیگه براش نمونده بود..ساعت ۱۲ تا ۵ تی وی خاموش میکرد میگفت بزور بخوابید ..اون دوتا میخوابیدن با مامانم ولی من نه کارای وحشتناکی میکروم توواون مواقع....دوم اینکه اسباب بازی برام نمیگرفتن ..من هنوز حسرت عروسک دارم.براهمینم میرفتیم مهمونی یواشکی میدزدیم..الان ادم شدم و متنبه🤪

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔
تا اول دبیرستان پیش مادربزرگم بودم عالی بود از دبیرستان همه چی بهم ریخت

اگه ممکنه بگو چرا پیش پدر مادرت نبودی؟

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

من نمیگم ناراضی هستم، ولی خب دوران دوست داشتنی هم نبود که دلم بخواد به اون دوران برگردم. یک بار هم نشده که دلم برای کودکیم تنگ بشه. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

ولی دوست ندارم دخترم مثل خودم کمبود محبت داشته باشه خداروشکر شکر همسر من خیلی فهمیده وبا اخلاقه 😍😊

تو زیباترین اتفاق زندگیمی🦋مامان ریحانه وهانیه  ❤❤    طاهره : اره،بعضی چیزا گفتنشون فایده نداره------------ در شب کوچک من ،افسوس باد با برگ درختان میعادی دارد ♡در شب کوچک من دلهره ویرانیست♡گوش کن وزش ظلمت را میشنوی ؟من غریبانه به این خوشبختی مینگرم ♡لحظه ای وپس از آن هیچ پشت این پنجره شب دارد میلرزد وزمین دارد باز میماند از چرخش♡پشت این پنجره یک نامعلوم نگران من وتوست ♡ای سراپایت سبز دستهایت را چون خاطره ای سوزان در دستهای عاشق من بگذار ولبانت را چون حسی گرم از هستی به نوازشهای لبهای عاشق من بسپار ♡♡♡♡♡♡♡♡♡باد مارا خواهدبرد..... من یه اذر ماهی پر از احساسم خیلی زیاد💎💎
نه من پر از عقده ام. چون با خواهرم یک سال و نیم فاصله داشتم. اون بور و سفید و چشم رنگی بود من سبزه و ...

چه بد ...که دخترا رو فقط از ظاهرشون قضاوت میکنن☹️

خدایا... حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد💚💚🍃الله 
نه خوب نبود.‌من خیلی شر شیطون بودم خیبیییلی ..مامانم ۳تا بچه پشت سرهم دنیا اورده بود اعصاب دیگه براش ...

جالبه

در مورد اسباب بازی عین منی

میشه بگی الان از زندگیت راضی هستی ؟

نه من پر از عقده ام. چون با خواهرم یک سال و نیم فاصله داشتم. اون بور و سفید و چشم رنگی بود من سبزه و ...

الهیییی  منم اینجوری بودم کاملا درکت میکنم

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔
اگه ممکنه بگو چرا پیش پدر مادرت نبودی؟

پدر و مادرم تفاوت اعتقادی زیاد داشتن . از یه طرف پدرم نمیخواست خیلی تحت تاثیر مادرم قرار بگیرم از یه طرفم مادرم به شدت پسر پرست بود منم پیش مادربزرگم بزرگ شدم . خدا رحمتش کنه 💔💔💔

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام